06 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara12°C

YÜKSEKOVA BELEDİYESİNDEN HUMMALI ÇALIŞMA

Yüksekova belediyesinden hummalı çalışma

Yüksekova belediyesi, İtfaiye ile Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından kanal temizleme ve cadde yıkama çalışmaları başladı.

10 Mart 2015 Salı 12:11

Yüksekova Belediyesi, İtfaiye ile Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından kanal temizleme ve cadde yıkama çalışmaları karların erimesiyle çarşı merkezinde başladı. Zabıta ekipleri çalışma esnasında yıkanan Cengiz Topel Caddesi’nin bir şeridini kapatarak çalışmaların trafiği olumsuz etkilememesi ve hızlı bir şekilde bitirilmesini sağladı. Caddede erimeyen kar ve buz kütleleri ise bilek gücüyle temizlendi.

Yapılan yıkama ile ilgili açıklamada bulunan İtfaiye Müdürü Ferhat Özdil, “Baharın yüzünü göstermesi ve karların erimesiyle birlikte yıkama çalışmalarımıza start verdik. Bu gün Cengiz Topel Caddesinde yıkama çalışmalarımızı en iyi şekilde yürüterek toz topraktan arındırdık. İleriki günlerde gerek duyulan cadde ve sokaklarımızda çalışmalarımız olacaktır” dedi.

Yapılan yıkama çalışmasını Yüksekova Belediyesi İtfaiye Müdürü Ferhat Özdil, Temizlik İşleri Müdürü Arif Öğmen ve Zabıta Müdürü Tahir Tekinalp yerinde takip etti. Hakkarihabertv.com

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.