01 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara15°C

YÜKSEKOVA BELEDİYESİNDEN HUMMALI ÇALIŞMA

Yüksekova belediyesinden hummalı çalışma

Yüksekova Belediyesi, Su İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçede oluşan su arızalarını gidermek için çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.

12 Temmuz 2016 Salı 15:28

Bu günde ekipler Eski Kışla Mahallesinde tespit edilen arızayı hummalı bir çalışmayla giderdi. Daha sonra programlarına aldıkları ve ekipleri tarafından tespit edilen 3 diğer arızanın da onarılacağı belirtildi.

Yapılan çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan, Yüksekova Belediyesi Su Arıza Şefi Ayhan Tekin, “Çalışmalarımızı hızlı bir şekilde yapmaya çalışıyoruz.

Bilindiği üzere önümüz kış ve bu çalışmalar havaların soğumasıyla birlikte sıkıntı olacaktır. Bizde buranın çetin kış şartlarını bildiğimiz için tüm imkânlarımızı seferber etmiş durumdayız.

Günde ortalama 7-8 arızanın onarımını yapıyoruz. Her gün rutin olarak tespit ettiğimiz arızaları programımıza alıp gerekli onarım çalışmaları yürütüyoruz” dedi. Hakkarihabertv.com

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.