05 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara16°C

YÜKSEKOVA BELEDİYESİ'NDEN KAPAN ÇALIŞMASI

Yüksekova belediyesi'nden kapan çalışması

Yüksekova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile Belediye Trafik Komisyonu’nun şehir içindeki trafik sorununun çözümüne yönelik çalışmalar kapsamında daha önce ara sokakların girişine kurulan kapanlar yenilendi.

31 Mart 2015 Salı 15:07

Çalışmalar kapsamında Cengiz Topel Caddesine bağlı Hacı Ömer Sabancı, Nedim Zeydan ve Anafartalar Sokaklarının girişlerine tek yönlü trafiği sağlamak ve trafiği daha rahat bir duruma getirmek için daha önce kurulan kapanların yerine yeni kapanlar kuruldu.

Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan Zabıta Müdürü Tahir Tekinalp, “Sokak girişlerine daha önce Trafik Komisyonu ile birlikte kurduğumuz kapanların, zarar görmesi ve yıpranmasından dolayı kar yağmadan önce söktük. Karların erimesiyle birlikte trafik çalışmalarımıza başladık. Bu yönde ilk olarak eski kapanların yerine yenilerini yaparak belirlediğimiz sokakların girişlerine kurduk. Halkımızın bu yönde duyarlı olmasını istiyoruz” dedi. Hakkarihabertv.com

normal-2-018.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.