05 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara12°C

YÜKSEKOVA BELEDİYESİNDEN YENİ KAMPANYA

Yüksekova belediyesinden yeni kampanya

Yüksekova belediyesi engelli yurttaşları tekerlekli sandalye sahibi etmek için yeni bir ‘Pet Şişe Kapak Toplama Kampanyası’ başlattı.

31 Mart 2015 Salı 15:23

Yüksekova belediyesi engelli yurttaşları tekerlekli sandalye sahibi etmek için yeni bir ‘Pet Şişe Kapak Toplama Kapmayası’ başlattı. Yüksekova Belediyesi’nin sosyal belediyecilik bilinci ile başlattığı ‘Pet Şişe Kapak Toplama Kapmayası’ her geçen gün yurttaşların duyarlılığı ile amacına ulaşmaya devam  ediyor.

Pet şişe kapak toplama Kampanyası sonunda en çok ihtiyaç sahibi olan engelli yurttaşların tekerlikli sandalye sahibi olacaklarını belirten Yüksekova belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Berrin Yıldız, Bu projeyle temel hedeflerinin çevre bilinci, engelli haklarına saygı ve farkındalığı yüksek bir toplum oluşmasına katkı sağlamak olduğunu söyledi.

Yıldız “şubat ayı itibarı ile başlattığımız bu kampanya ile hem doğanın korunmasına katkı sağlamış hem de geri kazanım bilincini gelecek nesillere aktarmış bulunmaktayız. Proje ile ilçemizde ki engelli yurttaşlarımıza umut olmaktayız.

Belediyemizce, başlatılan ve uygulanmakta olan sosyal projelerimizin temelini engelli yurttaşlarımız oluşturmakta ve teknik projelerimizde ise engelli yurttaşlarımızın ihtiyaçları ön planda tutulmaktadır. Bu sebeple tüm duyarlı yurttaşlarımızı pet şişe kapak toplama kampanyasına davet ediyorum. Hakkarihabertv.com

normal-1-023.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.