05 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara10°C

YÜKSEKOVA KARDAN TEMİZLENİYOR

Yüksekova kardan temizleniyor

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde etkili olan kar yağışı sonrasında belediye çarşı merkezi, cadde ve sokaklarda karla mücadele çalışması başlattı.

23 Şubat 2015 Pazartesi 10:46

Yüksekova'da etkisini gösteren kar yağışının ardından, karla mücadele ekipleri hafta sonu cadde, sokak ve mahalle yollarını ulaşıma açtıktan sonra, bu günde çarşı merkezinde kar temizleme çalışmalarına başladı.

Yüksekova Belediyesi Spor Kulübüne bağlı Trafik çalışanları ile Zabıta müdürlüğü ekipleri olası kazaları engellemek için çalışma boyunca yolu trafiğe kapattılar.

Cengiz Topel Caddesi’nde 1 greyder, 3 kepçe ve 3 kazıcı ile sabah erken saatlerde çalışma başlatan Destek Hizmetler Müdürlüğü yurttaşlardan tam not alırken, iş makinelerinin etkili olmadığı bölgelerde ise bilek gücü ile temizlik yapıldı.

Yapılan kar temizlemesi ile ilgili bilgi veren Yüksekova Belediyesi Destek Hizmetler Müdürü, Ahmet Tozun, “İki gün önce yağan kar yağışıyla birlikte karla mücadele çalışmalarımıza yeniden başladık.

Cumartesi akşamı ekiplerimiz mahalle aralarını temizleyerek, tüm yolları ulaşıma açtı. Bu günde Cengiz Topel Caddesinde biriken kar yığınlarını temizledik. Trafiği olumsuz etkilememek için çalışmalarımıza sabahın çok erken saatlerinde başladık ve çok şükür erkende bitirip yolumuzu trafiğe açtık” dedi.

Kar temizleme çalışmalarını, Yüksekova Belediyesi Destek Hizmetler Müdürü Ahmet Tozun, Zabıta Müdürü Tahir Tekinalp ve Temizlik İşleri Müdürü Arif Öğmen yerinde takip etti. Hakkarihabertv.com

gever-kar-m-003.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.