05 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara16°C

YÜKSEKOVA'DA BAYRAM DENETİMİ

Yüksekova'da bayram denetimi

Hakkari’nin Yüksekova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yaklaşan Kurban Bayramı'nın yaklaşması nedeniyle pastane imalathanelerini denetlediler.

12 Ekim 2013 Cumartesi 13:54

Yüksekova’da bayram öncesi vatandaşların sağlığı için harekete geçen Yüksekova belediyesi zabıta ekipleri, sabahın erken saatlerinden başlayarak ilçede bulunan çok sayıda tatlı imalathanesinde denetimde bulundu.

Ekipler, yapılan üretimin sağlıklı şartlar altında yapılıp yapılmadığını ve çalışanların sağlık muayeneleri ile çalışma ruhsatlarını denetleyerek, gerekli koşullarda üretimin yapılması için ihtarda bulundu.

Denetimler hakkında bilgi veren Zabıta Amiri Ahmet Durmazer, “Kontrollerimiz sırasında önceliğimiz yapılan üretimin sağlıklı şartlar altında yapılıp yapılmadığıdır. Tükettiğimiz gıdaların üretildiği yerler hepimizin sağlığını yakından ilgilendirmektedir.

Denetimlerimizde hijyen şartlarına uygun üretim yapan birçok imalathanenin yanı sıra bu şartlara uymayanlarla da karşılaşıyoruz ve bunlar için gerekli yasal işlemleri derhal başlatıyoruz. Denetimlerimiz aralıksız bir şekilde devam edecektir" dedi. Haber: Sayım Harmancı (İHA)


 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.