16 Mayıs 2024
  • İstanbul12°C
  • Ankara11°C

YÜKSEKOVA'DA BİR KİŞİ ÖLDÜRÜLDÜ

Yüksekova'da bir kişi öldürüldü

Hakkari Valisi Muammer Türker, bir binanın ikinci katında bulunan Mustazaf-Der'e göstericiler arasında açılan ateş sonucu bir kişinin hayatını kaybettiğini söyledi.

05 Mayıs 2011 Perşembe 16:28

Tunceli'nin Pülümür ilçesinde 26 Nisan tarihinde çıkan çatışmada 7 PKK'linin yaşamını yitirmesini protesto amacıyla kepenklerin kapalı olduğu ilçede olaylar çıktı.

Sabah saatlerinde esnafın kepenk açmadığı ilçedeki sessiz bekleyiş yerini olaylara bıraktı. Cengiz Topel Caddesi üzerindeki eski cezaevi kavşağında yola barikat kurup ateş yakan gruba polis gaz ve tazyikli ile su müdahale ederken göstericiler de polise taş ve molotoflarla karşılık verdi.

VALİ TÜRKER: GÖSTERİCİLER ARASINDAN ATEŞ AÇILDI

Hakkari Valisi Muammer Türker'in Hakkarihabertv.com muhabirine verdiği bilgiye göre, gösteriler sırasında bir binanın ikinci katında bulunan Mustazaf Der Yüksekova Şubesi'ne açılan ateş sonucu Ubeydullah Durna isimli vatandaş hayatını kaybetti.

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.