05 Mayıs 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara13°C

YÜKSEKOVA'DA CADDE VE SOKAKLAR YIKANIYOR

Yüksekova'da cadde ve sokaklar yıkanıyor

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Belediyesi, ilçe merkezindeki çöp ve enkaz kaldırama çalışmaları ardından Cadde ve sokakları tazyikli suyla yıkıyor.

14 Haziran 2016 Salı 15:14

Yüksekova’da sokağa çıkma yasağından sonra birçok alanda çalışmalarını seri bir şekilde sürdüren belediye ekipleri, ateş yakılması sonucu kül yığınına dönen cadde ve sokaklarda çöp ve enkaz kaldırma çalışmalarından sonra ilçedeki tüm cadde ve sokakları tazyikli su ile yıkıyor. 

 Dışarıdan yardım amaçlı gelen İpekyolu ile Edremit belediyesine ait araçlarında destek verdiği yıkama çalışmaları yeni Güngör çarşısı ile Cengiz Topel caddesine bağlı ara sokaklarda gece saat 22.00’ra kadar devam etti.  

 Çalışmalarla iligi bilgi veren Müdür Yardımcısı Ziya Erkut, kendilerine destek veren belediyelere teşekkür ederek, çalışmaların ilçedeki tüm cadde ve sokaklar yıkanıncaya kadar aralıksız devam edeceğini belirtti. Hakkarihabertv.com

 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.