18 Mayıs 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara23°C

YÜKSEKOVA'DA CİVA ZEHİRLENMESİ

Yüksekova'da civa zehirlenmesi

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde bir kargo firmasına gelen paketin içerisindeki civa maddesinin sokağa dökülmesi ilçede paniğe yol açtı.

25 Mayıs 2012 Cuma 16:50

Haber: Erkan Çapraz- Edinilen bilgiye göre, Yüksekova ilçesinde bir kargo firmasına Rize’den verildiği belirtilen bir paket, ilçedeki kargo deposuna taşınması sırasında yere düşmesi ile ilçersindeki civa maddesi sokağa döküldü. İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün yan tarafındaki sokakta meydana gelen olay nedeniyle 3’ü kargo çalışanı 6 kişi civa zehirlenmesine karşı Yüksekova Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tetkikleri yapıldıktan sonra taburcu edildi.

Sokağa dökülen civa nedeniyle sokak araç ve yaya geçişine kapatıldıktan sonra Hakkari Sivil Savunma Müdürlüğü ekipleri ve Yüksekova Belediyesi tarafından sokakta temizlik ve ilaçlama çalışma yapıldı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve ismi öğrenilemeyen kargo paketinin alıcısı ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.