18 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara15°C

YÜKSEKOVA'DA ENKAZ KALDIRMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Yüksekova'da enkaz kaldırma çalışmaları sürüyor

Yüksekova belediyesi, enkaz kaldırma ve kumlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

07 Kasım 2016 Pazartesi 17:33

Yüksekova belediyesi Fen İşleri müdürlüğü ekipleri, Araç Sevk ve Bakım Amirliği ekiplerinin de desteği ile ilçe genelinde enkaz kaldırma, yol kumlama ve stabilize çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
 
Belediye ekipleri çalışmalar kapsamında bugün de. Dize mahallesi, Hamit Kesici Caddesi ve bağlı ara sokaklarda gün boyu çalışmalarına aralıksız devam ettiler.
 
İlk önce yol arsasında kalan enkazları kaldıran ekipler, daha sonra kumlama ve stabilize çalışmalarını tamamlayarak Hamit Kesici Caddesi ile bağlı ara sokakları araç ve yaya trafiğine açtılar.

Çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Başkan yardımcısı İdris Kuş,” Enkaz kaldırma ve yol onarım çalışmalarımız hava şartları el verdikçe sırasıyla tüm mahallelerde eşit bir şekilde devam edecek.

Halkımızın ulaşımda daha rahat bir kış geçirebilmeleri için şuan araç ve yaya trafiğine enkazlardan dolayı kapalı olan sokaklarda hem enkaz kaldırma hem de onarım çalışmalarımız sürüyor.

İlçemizde uzun bir süredir başka korumlar tarafından yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları yapılıyor.

Daha önce Kaymakamlık tarafından oluşturulan bir komisyon ile çalışmalarına başlayan yıkım ve enkaz kaldırma ekipleri için enkaz dökme alanları belirtilmişti o arkadaşlardan ricamız kaldırdıkları enkazları gelişi güzel yol arsalarına dökmemeden, düzenli bir şekilde enkaz dökme alanlarına götürmeleri.

Bilerek veya bilmeyerek belediyeye ait alanlara ve yol arsalarına dökülen enkazlar ikinci bir çalışma gerektiriyor. Buda bize maddi manevi bir yük oluyor. Bu konuda duyarlılık bekliyoruz.” dedi. Hakkarihabertv,com

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.