17 Mayıs 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara22°C

YÜKSEKOVA'DA FIRINLAR DENETLENDİ

Yüksekova'da fırınlar denetlendi

Yüksekova Belediyesi zabıta ekipleri, ilçedeki fırınları denetledi.

07 Aralık 2011 Çarşamba 11:14

Haber: Musa Düzenci - Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği yetkililerinin de katıldığı denetimlerinde ilçe genelinde faaliyet gösteren tüm ekmek fırınları denetlendi. Ekipler, eksikleri bulunan fırınları uyardı. Yapılan denetimlerde gıda mühendislerinin ve fırın çalışanlarının sigortalı olup olmadığı, ekmek gramajları, ham maddelerin son kullanma tarihleri, ruhsat ve personelin kılık kıyafeti kontrol edildi.

Yurttaşların daha sağlıklı ekmek tüketmesi için denetimlerin belli aralıklarla devam edeceğini belirten Zabıta Müdürü Tahir Tekinalp, işletmelerin genel itibariyle hijyenik koşullara uyduğunu söyledi. Tekinalp, "Bazı eksikleri bulunan fırınlar uyarıldı ve eksiklerini gidermeleri için belli bir süre tanındı. Bu süre zarfında eksiklerini gidermeyen fırınlar hakkında kesinlikle cezai işlemler başlatılacak ve mühürlenerek kapatılacak. Denetimlerimiz belli aralıklarla devam edecek" dedi.

firin-1111111111111.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.