04 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara17°C

YÜKSEKOVA'DA GELİNLİK DEFİLESİ

Yüksekova'da gelinlik defilesi

Yüksekova’da Gülce Çeyiz’in hazırlamış olduğu ve İş-Kur tarafından desteklenen gelinlik defilesi katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü.

09 Nisan 2015 Perşembe 18:30

Yüksekova Güngör mahallesinde yapılan defileye, Yüksekova Belediye Başkan yardımcısı Gönül Şedal, Aile Destek Merkezi Müdürü Zübeyde Özcan, İş-kur yetkilileri, Esnaf ve çok sayıda yurttaş katıldı.


FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


Defile'de Gülce Çeyiz tarafından tasarlanan gelinlikler katılımcılara tanıtıldı. Yüksekova'da bir ilkin yaşandığını belirten Gülce Çeyiz Sahibi Cemile Uzunköprü,” Kendi kursiyerlerimiz tarafından tasarlanan gelinlikleri, defile hazırlayarak halkımızın beğenisine sunduk. Yüksekova'da imkânlar her ne kadar kısıtlı olsa dahi istenildikten sonra yapılamayacak hiçbir şey yoktur.” Şeklinde konuştu.

Yapılan defile gösterisinden sonra katılımcılara kokteyl ikram edilip, kurslarını tamamlayan Kursiyerlere sertifika verildi. Yüksekovagündem

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.