05 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara10°C

YÜKSEKOVA'DA HUMMALI ÇALIŞMA

Yüksekova'da hummalı çalışma

Yüksekova Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sezon başından beridir başlatılan yol çalışmaları bir çok bölgede eş zamanlı olarak devam ediyor.

03 Ağustos 2015 Pazartesi 12:11

Yüksekova Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sezon başından beridir başlatılan yol çalışmaları kapsamında Orman Mahallesine bağlı 428, 501, 503 ve 507 nolu sokakların tamamında kilitli parke taşı çalışmaları yürütülüyor.

Genişletmesinin daha önce yapıldığı ve 2 bin 500 metre uzunluğundaki bu yolun bir çok kısmında çalışmalar bitirilip kısmen hizmete açılmış durumda, geri kalanın ise bir ay içinde bitirilip halkın hizmetine açılacağı belirtildi.

Yapılan çalışma ile ilgili açıklama yapan Yüksekova Belediyesi, Fen İşleri Müdürü Erol Kurtdiş “Çalışmalarımız bir çok noktada eş zamanlı olarak devam ediyor. Daha önce sıkıntılı olan yollarımızın tamamında çalışmalarımıza start verdik.

Orman Mahallesinde bulunan eski Sağlık Ocağı mevkiinde başlayan ve bir çok sokağın bağlantısını sağlayan 2 bin 500 metre uzunluğundaki yolumuzun Kilitli parke taşı çalışmalarının en geç 1 ay içerisinde bitirilmesi için çabalıyoruz.

Daha sonra, daha geniş ve rahat bir yolu halkımızın hizmetine açmış olacağız. Çalışmalarımız kapsamında programımıza aldığımız tüm yolları kış gelmeden önce bitirmek için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz” dedi. Hakkarihabertv.com

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.