16 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara21°C

YÜKSEKOVA'DA HUMMALI ÇALIŞMA

Yüksekova'da hummalı çalışma

Hakkari’nin Yüksekova İlçesi’nde havaların ısınmasıyla birlikte belediye ekipleri tarafından cadde ve sokaklar tazyikli suyla yıkandı.

03 Nisan 2012 Salı 13:20

 

Haber: Musa Düzenci- Senar Yıldız-Belediye Başkanlığına bağlı ekipler sabah saatlerinde itibaren Cengiz Topel Caddesini trafiğe geçici bir süre için trafiğe kapatarak çamurdan geçilmeyen caddeleri tazyikli suyla yıkamaya başladı. Yapılan temizliği çalışmalarını yerinde takip eden Zabıta Müdürü Tahir Tekinalp, özellikle bu yıl çetin bir kış geçirdiklerini belirtti. Kış aylarında zabıta, otogar ve temizlik işleri bölümünde çalışanların kış boyunca büyük bir çalışma yürüttüklerini ifade eden Tekinalp, baharın gelmesi ile birlikte tüm ekipleriyle çarşı merkezindeki bahar temizliğine başladıklarını söyledi.

 

Tekinalp,” Birçok esnafımıza ve araç sahiplerine de büyük zorluklar çıkarıyoruz ama halkımız şuna inansın, biz demokratik özgür ve gerçektende yaşanacak bir belediye istiyorsak bazı çalışmalarda bize katkı sunmaları gerekir. Bizde inanıyoruz ki halkımız bu katkıyı sunacaktır. Bundan sonra ki çalışmalarımızda, 2012 çalışmalarında daha iyi olacağımıza inanıyoruz. Bundan dolayı başta itfaiyedeki arkadaşlarımız, temizlik işleri, zabıta müdürlüğü ekiplerimiz, bir hafta içerisinde Cengiz Topel caddesi ve ara sokaklarını bir bütün olarak bu çamurdan temizleyecektir” dedi.

temizlik-1.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.