07 Mayıs 2024
  • İstanbul22°C
  • Ankara22°C

YÜKSEKOVA'DA KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Yüksekova'da karla mücadele çalışmaları sürüyor

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Belediye Başkanlığı ekipleri karla mücadele çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor

07 Aralık 2015 Pazartesi 11:05

Yüksekova Belediyesi ilçe genelinde kar temizleme çalışmalarına devam ediyor. Başta yoğun yaşam alanları ve anacaddeler ekipler tarafından temizlendi.

Bu günde sabahın erken saatlerinde Cengiz Topel Caddesine bağlı, H. Ömer Sabancı Caddesi, Anadolu Caddesi, Nedim Zeydan Caddesi, Alaattin Kesici Sokağı, Santral Caddesi ve Bağlı ara sokaklarda hummalı kar temizleme çalışması yapılarak söz konusu yollar kardan arındırıldı.

Çalışma öncesi Zabıta müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından güvenlik amaçlı trafiğe kapatılan cadde ve sokaklar çalışmadan sonra trafiğe yeniden açıldı.

Ekiplerin yürütmüş olduğu çalışmada Temizlik İşleri Müdürlüğüne Bağlı ekiplerle birlikte, çevredeki esnaflar ve yurttaşlar da kürek ve bilek gücüyle çalışmalara destek verdiler.

Söz konusu çalışmayı Yüksekova Belediye Başkan Yardımcısı Hüsnü Beşer, Temizlik İşleri Müdürü Arif Öğmen ve Zabıta Müdürü Tahir Tekinalp yerinde takip etti. Hakkarihabertv.com

gever-kar-m-004.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.