07 Mayıs 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara15°C

YÜKSEKOVA'DA KARLA MÜCADELE SÜRÜYOR!

Yüksekova'da karla mücadele sürüyor!

Yüksekova Belediyesi ilçenin değişik noktalarında karla mücadele çalışması başlattı,

02 Aralık 2016 Cuma 11:30

 Belediyesi Araç Sevk ve Bakım Müdürlüğüne bağlı karla mücadele ekipleri, ilçede 2 gündür etkisini sürdüren kar yağışıyla birlikte cadde ve sokaklarda olası su taşkınlarının önüne geçmek ve vatandaşların rahat bir şekilde ulaşımlarını sağlamaları için kar temizleme çalışmaları başlattı.

Öncelikle yoğun yaşam alanlarında temizliğe başlayan ekipler daha sonra ilçede bulunan mahallelere bağlı cadde ve ara sokaklarda kar temizleme çalışmalarına başladı. Eş zamanlı yürütülen çalışmaların aralıksız bir şekilde devam edeceği belirtildi.

Su taşkınlarının yaşanabileceği ve aciliyet arz eden yollara öncelik tanındığını belirten Yüksekova Belediye Başkanı Adile Kozay, “Özellikle Mahalle muhtarlarımızdan ricamız: Mahallelerindeki kar yağışından sonra oluşan sorunları bizimle paylaşmalarıdır.

Bizde uygun bir program yaparak beraber bu sorunları çözebilelim. İki gündür aralıklı bir şekilde etkisini gösteren kar yağışıyla birlikte ekiplerimiz gerekli olan tüm çalışmalara başlamıştır. Bu çalışmalarımızda aralıksız bir şekilde devam edecektir” dedi.Hakkarihabertv.com

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.