06 Mayıs 2024
  • İstanbul11°C
  • Ankara9°C

YÜKSEKOVA'DA KORKUTAN YANGIN

Yüksekova'da korkutan yangın

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde çıkan yangında bir ev kullanılamaz hale gelirken, yangının çıktığı katta kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi.

08 Mart 2013 Cuma 12:50

Alınan bilgiye göre, ilçenin Yeni Mahallesi’nde Naif Pala isimli şahsa ait 3 katlı evin 3. katında yangın çıktı. Bacadan kaynaklandığı tahmin edilen yangında evin büyük bir bölümü kullanılamaz hale geldi. Yangın, olay yerine çağrılan itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik çalışmaları sonucu kontrol altına alınırken, ev eşyalarının büyük bir bölümü yanarak kullanılamaz hale geldi. Yangının çıktığı sırada evde kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi.

Ev sahibi Naif Pala, bu tür durumların insan hayatında her zaman olabileceğini söyleyerek, “Biz 3 katlı evin 2. katında oturuyoruz. Sabah saatlerinde yangını ilk çocuklarım fark etti. O sırada 3. katta kimsenin olmaması büyük bir şanstı. Biz durumu öğrenir öğrenmez itfaiyeyi aradık. Onlar da fazla zaman geçmeden olay yerine geldiler. Ve yangını kontrol altına aldılar. Herkese teşekkür ediyorum. Evin büyük bir bölümü yandı ama can sağolsun. Şükürler olsun ki kimseye bir şey olmadı” dedi. Haber: Sayım Harmancı (İHA)


 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.