04 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara17°C

YÜKSEKOVA'DA NEWROZ HAZIRLIKLARINA BAŞLANDI

Yüksekova'da Newroz hazırlıklarına başlandı

Hakkari'nin Yüksekova’da 19 Mart’ta yapılacak olan Newroz kutlamalarına ilişkin hazırlık çalışmaları başladı.

11 Mart 2015 Çarşamba 11:50

Yüksekova’da 19 Mart’ta yapılacak olan Newroz kutlamalarına ilişkin hazırlık çalışmaları başladı. Kutlamanın yapılacağı Karayolları karşısında bulunan eski futbol sahasında Yüksekova Belediyesi ekipleri moloz ve kalan kar kütlelerini temizledi. Sahada özellikle çevre temizliği yapıldıktan sonra zeminde stabilize işlemleri yapıldı.

Çalışmaları yerinde takip eden Yüksekova Belediye başkan yardımcısı Hüsnü Beşer, yurttaşların güzel bir Newroz geçirmeleri için miting alanında gerekli tüm çalışmaları titizlikle başlattık.19 Mart’ta kutlayacağımız Newroz’un çok güzel geçmesi için bize düşeni yapmaya devam edeceğiz.

Görselliğin ve tarihin bir arada olacağı, renklerin buluşacağı 2015 Newroz’unu barış ve kardeşlik duyguları içerisinde kutlayacağız. Halkımız 2015 Newroz’unu yöresel kıyafetlerle ve kitlesel olarak sahiplenmelidir” dedi. Hakkarihabertv.com

newroz-hazirliklari-1.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.