06 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara15°C

YÜKSEKOVA'DA ÖLDÜRÜLEN ALICI YARIN TOPRAĞA VERİLECEK

Yüksekova'da öldürülen Alıcı yarın toprağa verilecek

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde meydana gelen olaylarda öldürülen Osman Alıcı isimli genç Hakkari Devlet Hastanesinde yapılan otopsi işlemlerinin ardından toprağa verilmek üzere Yüksekova’ya gönderildi.

11 Şubat 2016 Perşembe 16:50

Önceki gün akşam saatlerinde Esenyurt Mahallesinde çıkan olaylarda öldürülen 22 yaşındaki Osman Alıcı otopsi işlemleri için Hakkari Devlet Hastanesi morguna getirildi.

HDP Milletvekili Abdullah Zeydan, Belediye Eş Başkanları, HDP ve DBP Eş Başkanları ile İHD ve çok sayıda vatandaş morgun önünde otopsi işlemlerini beklediler.

3 saat süren otopsi işlemlerinin ardından cenaze Yüksekova’ya doğru yola çıktı. Cenazenin yarın Yüksekova’da toprağa verileceği belirtildi.

Burada konuşan Meya-Der Yüksekova temsilcisi Cengiz Ortaç, cenazeyi bugün Yüksekovaya götüreceklerini belirterek yarın saat 10:00’da kitlesel olarak defnedeceklerini ve cenazeye herkesin katılım yapması çağrısında bulundu. Hakkarihabertv.com
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.