28 Nisan 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara15°C

YÜKSEKOVA’DA PARKE TAŞI ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Yüksekova’da parke taşı çalışmaları sürüyor

Yüksekova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından Santral sokağında Kilitli Parke Taşı çalışması yapıldı.

10 Ağustos 2015 Pazartesi 13:29

İlçenin Cengiz Topel Caddesine bağlı olan Santral Sokağında gerçekleşen çukurlar ve biriken sulardan dolayı caddede başlatılan yenileme çalışmalarından sonra söz konusu caddede kilitli parke taşı çalışması yapıldı.

Yüklü araçların sürekli olarak kullandığı santral sokağında meydana gelen çukurların deşarjını gerçekleştirdiklerini ve kilitli parke taşı ile caddenin döşendiğini belirten Yüksekova Belediyesi, Fen İşleri Müdürü Erol Kurtdiş, “Çalışmalarımız kapsamlı olarak devam ediyor.

Trafiğin daha yoğun olduğu caddelerimizde çalışmalarımızı en hızlı şekilde yapıp vatandaşlarımızı mağdur etmemek için çabalıyoruz.

Şuanda bir çok caddede eş zamanlı olarak ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle sabırla çalışmalarımızı bekleyen ve destek olan esnaflarımıza ve sürücü arkadaşlarımıza duyarlı olmalarından dolayı çok teşekkür ederiz” dedi. Hakkarihabertv.com

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.