17 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara12°C

YÜKSEKOVA'DA TIP BAYRAMI KUTLANDI

Yüksekova'da tıp bayramı kutlandı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde sağlık çalışanları, 14 Mart Tıp Bayramı’nı düzenledikleri geceyle kutladı.

16 Mart 2013 Cumartesi 15:31

İlçenin Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan bir kafede düzenlenen gecede, Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Hakkari Milletvekili Esat Canan, Yüksekova Belediye Başkanı Ercan Bora, sağlık emekçileri, bazı öğretmenler ve vatandaşlar katıldı. Gecenin açılış konuşmasından sonra bir konuşma yapan BDP Hakkari Milletvekili Esat Canan, sağlık emekçilerine çok değer verdiklerini belirtti.

Canan, ”Memleketimizde sağlıkçılarımız çok önemli görevler yerine getiriyor. Türkiye’de çoğu zaman sağlık çalışanları zor durumda kalıyor ve zor durumda bırakılıyorlar. Biz bunu görünce çok üzüntü duyuyoruz. Biz bu olayların daha fazla yaşanmaması için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bütün sağlık emekçilerinin bayramını kutluyorum” dedi.

Daha sonra sahneye çıkan Yüksekova Belediyesi folklar ekibinin hazırladığı gösteri büyük alkış topladı. Çekilişle devam eden gecede hediyeler dağıtıldıktan sonra Kürt sanatçı Şoreş sahne aldı. Geceye katılanlar Şoreş’in seslendirdiği Türkçe ve Kürtçe parçalara eşlik ederek geç saatlere kadar eğlendiler. Haber: Sayım Harmancı (İHA)

tip-bayrami-yuksekova-m.jpg



 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.