30 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara14°C

YÜKSEKOVA'DA TRAFİK DÜZENLEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Yüksekova'da trafik düzenleme çalışmaları sürüyor

Yüksekova Belediyesi, Trafik Komisyonu ile Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan trafik düzenleme çalışmaları devam ediyor.

05 Ağustos 2015 Çarşamba 11:29

Yüksekova Belediyesi, Trafik Komisyonu ile Zabıta Müdürlüğü Ekipleri tarafından başlatılan trafik düzenleme çalışmaları kapsamında Karayolları karşısında İş makinelerinin gelişi güzel park etmelerinden dolayı oluşan sorunun çözümü için, daha önce park yeri olarak eski şehir stadı belirlenmişti.

Yapılan düzenlemeye iş makinelerinin uymamasından dolayı Yüksekova Belediyesi, Trafik Komisyonu ile Zabıta Müdürlüğü Ekipleri karayolları kavşağında gelişigüzel gerçekleşen parkların önüne geçmek için dubalar koydu.

Sabahın erken saatlerinde başlatılan çalışma ile tüm iş makine sahipleri uyarıldıktan sonra yol genelinde, İtfaiye ekipleri tarafından yıkama gerçekleştirildi.

Yapılan çalışmalarda kararlı olduklarını söyleyen Trafik Komisyon Yöneticisi Abdulkerim Akdoğan, “Defalarca uyarılarda bulunup bu sorunun bitmesi için yer belirledik. Bu yaptıklarımıza rağmen hiçbir uyarımız dikkate alınmadı.

Aksine iki gün sonra yine trafik işgali söz konusu yolda devam etti. Bizde bu gün bu sorunun tamamen bitmesi için iş makine sahipleri ile tekrar konuştuk bu sorunun devam etmesi halinde cezai işlem uygulayacağımızı kendilerine belirttik.

Ayrıca bu saatten sonra iş makinelerinin eski şehir stadında park etmeleri kararı alınmıştır. İpek yolunda trafik sorunun önüne geçmek için yol kenarına dubalar koyduk. Umarım artık böyle bir sorunla karşılaşmayız. Bu konuda İş makineleri sahiplerinin daha duyarlı olmalarını rica ediyoruz.” dedi. Hakkarihabertv.com

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.