18 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara20°C

YÜKSEKOVA’DA TRAFİK KAZASI

Yüksekova’da trafik kazası

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde meydana gelen iki ayrı trafik kazadan bir çocuk hayatını kaybederken bir başka kazada ise yaralanan olmadı.

31 Ağustos 2010 Salı 02:43

 

Edinilen bilgiye göre ilk kaza Yüksekova eski cezaevi civarında meydana geldi. Ayakkabı boyacılığı yaptığı belirtilen 12 yaşındaki İ.S., karşıdan karşıya geçmek isterken karşı yönden gelen özel bir şirkete ait bir iş makinesinin altında kalarak ağır yaralandı. İlçede tedavi altına alınan çocuk kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazaya neden olan sürücü hakkında ise tahkikat başlatıldığı bildirildi. 

 Öte yanda ikinci kaza ise Yüksekova-Şemdinli karayolu Uzun Sırt karakolu yakınlarında meydana geldi. Ot taşıyan bir kamyon adeta alev topuna dönüştü. Sürücü ve araçta bulunanlar kurtulmayı başarırken kamyon ise tamamen yandı. Daha sonra olay yerine gelen itfaiye aracının yardımıyla yangın söndürülmeye çalışıldı.

 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.