05 Mayıs 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara15°C

YÜKSEKOVA'DA YOL ÇALIŞMALARI

Yüksekova'da yol çalışmaları

Hakkâri’nin Yüksekova Belediyesi tarafından başlatılan yol asfaltlama ve parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor.

04 Ekim 2012 Perşembe 16:30

Yüksekova Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında ilçenin Esenyurt Mahallesi’nde bulunan YSE Caddesi’nde kilitli parke taşı döşenirken, Yeşildere Caddesi’nde de asfaltlama çalışmaları yapılıyor. Sürdürülen çalışmalar kapsamında ilçenin Yeşildere, Güngör ve Mezarlık mahallerinde bulunan bazı yolların onarım çalışmaları da sürüyor. Yüksekova Belediye Başkanı Ercan Bora’nın talimatıyla hızlandırılan çalışmaların bir hafta içinde biteceği belirtildi.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Ercan Bora, Yüksekova halkına iyi hizmet vermek için ilçenin farklı mahallelerinde çalışma başlattıklarını belirterek, “Bu çalışmaların bitiminden sonra diğer mahallelerde de hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Çalışmalarımızı, 2012 yılı için hazırladığımız strateji projesine göre dengeli bir şekilde yürütüyoruz. Halkımıza bu hizmeti vermekte bize yardımcı olan tüm personellerimize teşekkür ediyorum. Biz işimizi planlı bir şekilde sürdürmeye çalışıyoruz. Bir aksaklık çıkmazsa gelecek yıl Yüksekova’nın alt yapısı için çalışmalara başlayacağız” dedi.
 


 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.