06 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara17°C

YÜKSEKOVA'DA YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARI

Yüksekova'da yol genişletme çalışmaları

Hakkari’nin Yüksekova Belediyesi’nin başlattığı yol genişletme çalışmaları devam ediyor.

12 Ağustos 2015 Çarşamba 11:47

Yüksekova Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri, yol genişletme çalışmalarına Yeşildere Mahallesi 2. Yeşildere Caddesi’nde devam ediyor. Yeşildere Caddesi ile 206 nolu sokağın bağlantısını sağlayan 2. Yeşildere Caddesi’nde devam eden genişletme çalışmalarında yol arsasında kalan onlarca yapı ise iş makineleri yardımıyla kaldırıldı.

Yol genişletme çalışmalarını yerinde takip eden imar komisyonu üyeleri adına açıklamada bulunan A. Kerim Akdoğan, daha önce 10 metre olan 2. Yeşildere Caddesi’nin 12 metre genişletilerek kilitli parke taşı ile döşeneceğini belirtti. Akdoğan, “Yüksekova Belediyesi olarak yeni yol açma, genişletme ve kilitli parke döşeme çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.

Belediyemiz Güngör, Orman, Dize ve Yeşildere mahallelerinde birçok noktada yol çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Amacımız çalışma programına alınan cadde ve sokakları sonbahardan önce bitirmek ve halkın hizmetine sunmak.

Bugün Yeşildere Mahallesi’nde devam eden yol genişletme çalışmalarımız yurttaşlarımızın da desteği ile çok iyi ilerliyor. Genişletme çalışmalarının ardından sonra stabilize ve kumlama çalışmaları yapıldıktan sonra 2. Yeşildere Caddesi’ne kilitli parke taşı döşenecek” dedi.İHA

gever-m-001.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.