08 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara9°C

YÜKSEKOVA'DE UYUŞTURUCU OPERASYONU

Yüksekova'de uyuşturucu operasyonu

Hakkâri-Van karayolu üzerinde şüphe üzerine durdurulan bir araçta yapılan aramada 25,780 kg eroin maddesi ele geçirildi iki kişi ise gözaltına alındı.

24 Ocak 2018 Çarşamba 10:33

Valilik tarafından yapılan açıklamada,"Hakkâri ve Van İl Jandarma Komutanlıkları ile Hakkâri İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçunu önlemeye yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında; 23.01.2018 günü Hakkâri-Van karayolu üzerinde şüphe üzerine durdurulan bir araçta yapılan aramada 25,780 kg eroin maddesi ele geçirilmiştir. 2 şahıs gözaltına alınmış olup; konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir.

  Ayrıca,İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçunu önlemeye yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında; 23.01.2018 günü İlimiz Yüksekova İlçesi Polis Kontrol Noktasında şüphe üzerine durdurulan bir şahsın yapılan üst aramasında vücuduna sarılı vaziyette 1.020 gram metamfetamin maddesi ele geçirilmiştir.

Şahıs gözaltına alınmış olup; konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir" denildi. Hakkarihabertv.com

eroin-(5).jpeg
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.