01 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara15°C

YÜKSEKOVALI KADINLAR “RENG-İ HAKKARİ” PROGRAMINA KATILDI

Yüksekovalı kadınlar “Reng-i Hakkari” programına katıldı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesindeki aile destek merkezi bünyesinde açılan kurslara katılan kadınlar, Konya’da sahne alan “Reng-i Hakkari Sanat Topluluğu”nun programına katıldılar.

25 Ocak 2019 Cuma 11:50

Konya’daki Selçuklu Kongre Merkezinde düzenlenen etkinlik, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Hakkari'nin kültürel, sosyal ve sanatsal zenginliğinin anlatıldığı sinevizyon gösteriminin ardından sahne alan Reng-i Hakkari, Kürtçe ve Türkçe müzik dinletisi sundu.

Programa katılan Yüksekova Aile Destek Merkezi Müdiresi Zübeyde Özcan; Konya’da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, “Hakkari’nin eski ve Konya’nın şimdiki Valisi Cüneyt Orhan Toprak'ın daveti üzerine Konya’da sahne alan Reng-i Hakkari grubunun etkinliğine katıldı.

Muhteşem bir sanat gösterisiydi. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Reng-i Hakkari grubunun daha büyük başarılara imza atacağına inanıyoruz. Bütün ekibi canı gönülden kutluyoruz” dedi. İHA

yuksekova-konya-2.jpgyuksekova-konya.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.