17 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara12°C

YÜKSEKOVALI ÖĞRENCİLER BURSA'YI ZİYARET ETTİ

Yüksekovalı öğrenciler Bursa'yı ziyaret etti

Eğitim çalışmaları için Bursa'ya gelen Hakkâri Yüksekova İsmet Altan Lisesi öğrencileri İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar'ı ziyaret etti.

26 Haziran 2013 Çarşamba 10:45

Eğitim çalışmaları için Bursa'ya gelen Hakkari Yüksekova İsmet Altan Lisesi öğrencileri İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar'ı ziyaret etti. Hakkari Yüksekova İsmet Alkan Anadolu Lisesi geçtiğimiz eğitim öğretim yılında başarılı olan öğrencilerini Bursa gezisiyle ödüllendirdi.

5 gün süreyle Bursa'nın tarihi ve turistik yerlerini gezecek olan öğrenciler, Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar'ı da ziyaret etti. Ziyarette konuşan ve birlik ve beraberlik vurgusu yapan Atilla Gülsar, "Türkiye'nin batısından doğusuna, kuzeyinden güneyine hepimiz biriz. Cennet gibi bir ülkede yaşıyoruz.

Türkiye'deki güzellikler hepimize yeter. Yeter ki birbirimize anlayışla yaklaşalım ve anlamaya çalışalım. Artık Dünyada sınırlar ortadan kalkıyor. Bir yerde meydana gelen iyi veya kötü bir olay başka yerleri de etkiliyor. Bu nedenle biz eğitimcilere önemli görev düşüyor. Hedefimiz kaliteli insan yetiştirmek olmalı. Bunun da öğrenciye sadece bilgi yüklemekle olamayacağına inanıyorum.

Öğrencilerimize etik ve ahlaki değerleri de vermeliyiz diye düşünüyorum" dedi. Bursa'da gördükleri sıcak ilgiden dolayı teşekkür eden Okul Müdürü Ahmet Şin, Bursa'da bulunmaktan mutluluk duyduklarını, bu gezinin önemli bir deneyim olduğunu söyledi. Bursa (İHA)

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.