05 Mayıs 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara13°C

YÜTSO ESNAFI DÜKKAN SAHİBİ YAPACAĞIZ

YÜTSO esnafı dükkan sahibi yapacağız

Hakkari’nin Yüksekova Karma Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Hacı Doğma ve beraberindekilerle birlikte Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası (YÜTSO) Başkanı Abdurrahman Pınar'ı makamında ziyaret etti.

27 Ağustos 2022 Cumartesi 15:02

Hakkari’nin Yüksekova Karma Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Hacı Doğma ve beraberindekilerle birlikte Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası (YÜTSO) Başkanı Abdurrahman Pınar'ı makamında ziyaret ederek, "Her sanayi esnafını dükkan sahibi yapana kadar çalışacağız" dedi.

Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası (YÜTSO) Başkanı Abdurrahman Pınar'ın makamında bir araya gelen Karma Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Hacı Doğma ve üyeleri, sanayi sitesinin gelişimi yönünde ve sanayi esnafının dükkan sıkıntısı bitirmek için görüştüler.

Başkan Abdurrahman Pınar, “Odamız olarak Yüksekova esnafımız için ne gerekiyorsa yapacağız. Yüksekova'nın gelişimi ve geleceği için oda olarak daima hizmet vermeye devam edeceğiz. Yüksekova Karma Sanayi Sitesi Kooperatifi de sanayi esnafımıza da hayırlı olur inşallah'' dedi.

Başkan Hacı Doğma ise, ''Tek amacımız tüm sanayi esnafımızı bir araya toplayıp dükkan sahibi yapmaktır. Hedefimiz Yüksekova’nın geleceğidir. Bu esnafımızın sorunu, sıkıntısı nerede çözülecekse, o noktada birleşeceğiz. Tüm oda başkanlarından destek istiyoruz. Bizleri bugün makamında ağırlayan başkan Pınar'a teşekkür ediyoruz'' diye konuştu. İHA

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.