10 Mayıs 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara23°C

ZAP SUYUNA KAPILAN ÇOCUK KAYBOLDU

Zap suyuna kapılan çocuk kayboldu

Hakkari’de topunun peşinden koşarken Zap Suyuna düşen 8 yaşındaki çocuk kayboldu. Köylüler, AFAD ekipleri ve Jandarma’nın bütün çabalarına rağmen bulunamayan minik Hamza’nın ihmal kurbanı olduğu ileri sürüldü.

09 Mart 2016 Çarşamba 18:51

Topunun peşinden koşan çocuk zap suyunda kayboldu. Hakkari’ye bağlı Kırıkdağ Köyü’nde bulunan Şehit Mesut Koru İlköğretim Okulu öğrencisi Hamza Adıyaman okul çıkışı birkaç arkadaşı ile birlikte okulun bahçesinde top oynuyordu. Zap suyuna düşen topunun peşinden koşan minik Hamza dengesini kaybederek suya düştü.

Arkadaşlarının haber vermesi ile köy sakinleri kendi imkanlayıyla arama çalışması başlattı. Zap vadisi boyunca farklı noktalara dağılan köylüler dürbün ile gözetleme yaptı. Sonuç bulamayan köylüler Jandarma ve AFAD ekiplerine haber verdi. AFAT ve Jandarmanın gelmesi ile birlikte başlatılan çalışmalardan da sonuç alınmadı.

Olayı anlatan köy muhtarı Şefik Adıyaman 3 saatlik çabalarının sonuç vermediğini çalışmaların yarın devam edeceğini söyledi.

Muhtar Adıyaman, Zap Suyu kenarında bulunan okul bahçesindeki tel örgünün kaldırılmış olması nedeniyle çocukların suya düşme tehlikesi ile yüz yüze kaldıklarını anlattı. Hakkarihabertv.com

VİDEO

jj.jpgii.jpguu-001.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.