14 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara11°C

ZAPSPOR, DERSİMSPOR MAÇINA DAVET

Zapspor, Dersimspor maçına davet

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Ligi 2. Grup’ta mücadele eden Hakkari Zapspor 3 aylık aradan sonra ilk defa kendi sahasında Tunceli Dersimspor ile karşı karşıya geliyor.

16 Mart 2013 Cumartesi 11:14

Hakkari Zapspor Teknik Direktörü Mecit Tekin, sahanın karla kaplı olmasından dolayı 3 aydır maçlarını dışarıda yaptıklarını belirtti. Havanın ısınmasıyla birlikte karların erimesi üzerine ilk maçlarını kendi saha ve seyircisi önünde Tunceli Dersimspor ile yapacaklarını belirten Tekin, ”Şehir stadyumda oynamamız gereken maçları sahanın karla kaplı olmasından dolayı dışarıda oynamak zorunda kaldık.

Ligde kalma konusunda büyük bir sıkıntı yaşadık. İli yönetenlerin duyarsız kalmaları karşısında nihayet sahadaki karların kendiliğinden erimesiyle birilikte saha seyircisine kavuştu. Pazar günü saat 12:30’da Tunceli Dersimspor ile kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız maça tüm Hakkari halkı ve sporseverleri davet ediyoruz” dedi. Haber: Feyzullah Taş (İHA)

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.