16 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara21°C

ZAPSPOR MAÇI KAR ENGELİNE TAKILDI

Zapspor maçı kar engeline takıldı

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2. Grup'ta mücadele eden Hakkari Zapspor ile Cizre Basraspor arasında oynanması planlanan maç Van’a alındı.

02 Ocak 2013 Çarşamba 16:00

Hakkari Zapspor Teknik Direktörü Mecit Tekin, ilde etkili olan kar yağışı nedeniyle karla kaplanan Şehir Stadyumu'nun temizlenmemesi nedeniyle Cizre Basraspor’la oynayacakları maçı ertelemek zorunda kaldıklarını belirtti.

Tekin, "30 Aralık 2012 tarihinde kendi sahamızda Cizre Basraspor ile maçımız vardı. İş Kurumu İl Müdürlüğü'nce, farklı kurumlardan geçici olarak görevlendirilen personeller karla kaplı stadyumu küreklerle temizlenmeye çalıştı.

Ancak saha tamamen kardan temizlenemediği için TFF tarafından maçımız bugüne ertelendi. Saha yine temizlenemeyince Cizre Basraspor ile oynamamız gereken maç TFF tarafından Van iline alındı. Kendi sahamızda oynamamız gereken maçı karla kaplı saha temizlenmediği için yarın Van'da oynayacağız” dedi. Kaynak (İHA)


Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.