08 Mayıs 2024
  • İstanbul23°C
  • Ankara24°C

ZEYNEP BEBEK BÜYÜYOR

Zeynep bebek büyüyor

Hakkari'nin Geçitli köyünde mayın patlaması sonucu annesini kaybeden ve kendisi de ağır yaralanan Zeynep bebek hayata tutundu.

16 Eylül 2011 Cuma 17:56

Haber: Çetin Alpsar-

Yaklaşık bir yıl önce Durankaya Beldesi ile Geçitli köyü arasında bulunan karayolunda meydana gelen mayın patlamasında ağır yaralanan Zeynep bebeğin annesinin de aralarında bulunduğu 9 kişi hayatını kaybetmişti.

Sağlık Bakanının talimatı ile götürüldüğü Malatya'da aylar süren tedavinin ardından bacağı kesilmekten kurtulan minik Zeynep, artık rahatlıkla yürüyebiliyor.

Patlamanın ardından kaldırıldığı Hakkari Devlet Hastanesi'nde tedavi edilen ablası Sudenaz (5) ile oyun oynayan Zeynep'in 22 Eylül tarihinde 2 yaşına gireceğini, durumunun gün geçtikçe iyiye gittiğini söyledi.

Baba Hamit Kurt, "Kızımın durumu geçen yıla göre çok iyi. Her zaman değil ama arada bir geceleri korkup bağırıyor. Bunun dışında Zeynep kızımın durumu çok şükür iyi" şeklinde konuştu.
 

zeynep-bebek-1.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.