21 Mayıs 2024
  • İstanbul22°C
  • Ankara24°C

ZİREK AİLESİNDEN TAZİYE TEŞEKKÜR MESAJI

Zirek ailesinden taziye teşekkür mesajı

Geçirdiği kalp krizi sonrası kaldırıldığı Hakkari Devlet Hastanesinde 31 Ekim günü hayatını kaybeden Yusuf Zirek’in ailesi acılarını paylaşanlara teşekkür etti.

03 Kasım 2020 Salı 10:32

Zirek ailesinin büyüğü 91 yaşındaki Yusuf Zirek geçirdiği ani rahatsızlık 31 Ekim Cumartesi Günü tedavi gördüğü Hakkari Devlet Hastanesinde hayatını kaybetmişti. 

Zirek ailesi aile büyükleri ve kentin saygın kanaat önderlerinden olan Yusuf Zirek’in  vefatı sonrasında acılarını paylaşanlar için yayınladığı teşekkür mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Ailemizin Değerli  büyüğü ve Kanaat Önderi H. Yusuf Zirek’in vefatından  dolayı bizleri ve sevenleri taziye boyunca  yalnız bırakmayan akraba ve dostlarımıza, telefonla taziyelerini ileten CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Hakkari Milletvekili Sait Dede,

Hakkari eski Milletvekilleri Rüştem Zeydan, Hamit Geylani, Evliya Parlak’a Esendere Belediye Başkanı Derbaz Büyüksu’ya, Türkiye’nin çeşitli illerinde pandemiden dolayı taziyemize katılamayıp acımıza ortak olan değerli  akraba ve dostlarımıza, taziyeye gelemeyen tüm kıymetli Hakkarililere ve taziyeye iştirak eden, etmeyen tüm sevenlerimize şükranlarımızı sunarız” 
 ZİREK AİLESİ ADINA CABBAR YAKUPOĞLU (ZİREK)

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.