29 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara16°C

ZOZANİ: LÜKS IŞIĞINDA MUAYENE OLUYORUZ

Zozani: Lüks ışığında muayene oluyoruz

HDP Hakkari Milletvekili Adil Zozani, Hakkari’nin Yüksekova ilçesindeki bir köyünde doktorların lüks ışığı altında hastaları muayene edilmesini TBMM gündemine taşıdı.

30 Ocak 2015 Cuma 11:21

Zozani açıklamasında,”Burası Devlet Hastanesinde şu anda doktor ne yapıyor, biliyor musun? Vatandaşın tansiyonunu ölçüyor. Neyin ışığında yapıyor? Lüks ışığında.21’inci yüzyılda bu ülkenin bazı bölgelerinde insanlar çıra ışığında aydınlanıyor. Sayenizde politikalarınızın sayesinde.

Hadi, bir evden, bir dükkândan size resim getirseydim diyecektiniz ki: “Parasını ödesin, elektriğini alsın.” Ki nihayetinde Bakan öyle diyor son dönemlerde ama bu öyle bir şey değil.

Bir resim daha, tek bir kare değil. Sizi temin ederim ki bu mizansen değil. Yine, bir hastane resmi, bu gördüğünüz bir lüks, bu gördüğünüz bir sağlık personeli, bu gördüğünüz bir hasta ve iğnesi yapılıyor” dedi. Hakkarihabertv.com

HABERİN VİDEOSUNU GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.