• BIST 8793.17
  • Altın 2239.515
  • Dolar 32.3387
  • Euro 35.0829
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 11 °C

AV. KAYA’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ!

Hakan Taş

Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın öncülüğünde başlatılan “Biz Bize Yeteriz Türkiye’m” kampanyası büyük ses getirdi.

Hakkari’de ilk destek ve açıklama Av. Zeydin Kaya’dan geldi.

Hakkari Haber TV ikinci şubesi, Anadolu Ajansı ve Hakkarinin Sesi Radyosu’nun da içinde olduğu, cafeden çiçekçiye, lokantadan konfeksiyona, telefoncudan saatçiye, bujiterden kuaföre, tatlıcıdan bilardo salonuna ve birçok hukuk bürosunu içinde barındıran KAYA PLAZA, 42 kiracısında Nisan ayı kira bedelini almadı.

Zeydin Kaya için aslında çok şey söyleyebiliriz. Çok genç yaşta hayata atıldı, sorumluluklar üstlendi, ilklere imza attı. Avukat olduğu halde herkes ona “Başkanım” diye hitap eder. Baro başkanlığından ayrıldığı halde çoğunluğun gönlünde hep başkan olarak kaldı. 

hakan-tas-007.jpg

Ben iki yıldır Kaya Plaza’da Hakkari Haber ve Hakkari Radyosunu işletiyorum. Yani kendisini yakın mesafede izliyorum. Zamanı geldi ve yazma gereğini duyuyorum. Bu güne kadar abartısız bin aileye maddi ve erzak yardımında bulunmuştur. Kapısını ve gönlünü çalan kimse eli boş dönmemiştir.

Yaptığı yardımları hep gizli yapmıştır. Derneklere, sporculara, gençlere ve öğrencilere yaptığı destekleri ben çok iyi biliyorum. Bazı meslektaşları “BAŞKANLIK” ünvanını ondan almış olsa da, halkın gönlünde “BAŞKAN” oluşunu hiçbir güç alamaz. Asıl ünvanı Avukat olsa da çok yönlü birisidir. Akil adam, kanaat önderi, sözü geçen bir kişiliğe de sahiptir.

“Gün bu gün içindir. Bütün dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan ölüm olayları maalesef 40 bine doğru giderken vaka sayısı 800 bini aştı. Bütün insanlık bu salgından olumsuz etkilenmeye devam ediyor. Bir taraftan insanlar ölürken bir tarafta hastalanan kişilerden içimizi acıtan görüntüler gelmeye devam ediyor. Bu konuda her türlü tehlikeyi göze alarak canla başla çalışan sağlık camiası başta olmak üzere diğer tüm kurum ve kişilere minnettarlığımızı belirtmek istiyorum.

Tabii bu süreçte zorunlu olmadıkça evde hayata devam etmek, kendimiz için, başkaları için, sağlıkçılarımız için, dışarıda çalışmak zorunda kalan insanlarımız için en doğru ve en vicdanlı iş olacaktır. Bu salgın sürecinde hepimiz olumsuz etkilenmekteyiz.

Böyle bir süreçte sayınCumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” kampanyasına destek olmakla beraber komşu kiracılarımıza da bir nebze destek vermek istedik ve Nisan ayı kirasını almama kararı aldık. Hep beraber yardımlaşarak bu süreci aşacağımıza inanıyorum.” Açıklamasını yaptı.

Av. Zeydin Kaya’nın başlatmış olduğu ilk adım Hakkari’de çok ses getirdi. Herkes takdir etti ve alkışladı. Akar İşhanı sahibi İsmail Akar’da bu kampanyaya destek oldu. Akar; “Avukat kardeşimiz Zeydin beyin başlatmış olduğu bu çalışma ve çağrıya duyarsız kalmak mümkün değil. Bende bu sürece ve esnafımıza destek amacıyla kiracılarımızdan Nisan ayı kiralarını almayacağım” dedi.

Diğer tüm işyeri ve bina sahiplerinden de aynı örnek davranışı bekliyoruz.

Bu yazı toplam 2541 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim