• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

Bayram mesajları

Bayram mesajları
Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde en tıklanan Hakkarihabertv.com haber sitesine Bayram mesajı veren herkese teşekkür eder, nice sağlıklı ve huzurlu bayramlar dileriz.

Bayramlar sevgi, hoşgörü ve kardeşlik bağlarının en kuvvetli olduğu günlerdir. Bayramlarda yaşadığımız güzel duyguların, sadece bugünlerle sınırlı kalmaması gerekir.

seven-001.jpgHayatımızın her döneminde aynı halis niyet ve düşüncelere bağlı olarak, ilişkilerimizi sürdürmeliyiz. Bizi biz yapan bu değerlerimizdir.

Başta Hakkari hemşerilerim olmak üzere tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim” 

İŞADAMI MEHMET SEVEN


Başkan Gür’den Bayram mesajı

Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan-ı Şerif`i geride bırakmanın ve mübarek Ramazan Bayramı`na bir sefer daha ulaşmanın saadet ve huzurunu hep birlikte yaşıyoruz. Tutulan oruçlar, eda edilen ibadet ve yardımlarla bir manevi iklimden geçerek idrak ettiğimiz Ramazan ayımız bayram mutluluğu ile taçlanmaktadır.

Dinimizde ve medeniyet değerlerimizde ayrı bir anlamı ve önemi olan Ramazan Bayramı, kardeşlik ve dostluk duygularımızı daha da derinleştirmek, milletçe sahip olduğumuz sevgi, saygı ve dayanışma gibi asil duyguları, ülkemizin ve milletimizin tüm fertlerine karşı da ortaya koyabilmemiz için güzel bir fırsattır.

Birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz şu mübarek günlerde bu musibetlerin def olması, sıkıntıda olan hemşehrilerimiz, vatandaşlarımız,tüm İslam alemi için dua edip, hayatını kaybedenler için de rahmet diliyorum.

Bu düşüncelerle Ramazan Bayramının milletimizin dirliğine, devletimizin güçlenmesine, mazlumların kurtuluşuna, insanlığın huzur, barış ve hidayetine vesile olmasını niyaz eder, hususen de Hakkari’li hemşehrilerimin nice bayramları kardeşlik ve huzur ile geçirmenizi temenni ediyorum”

AK PARTİ HAKKARİ İL BAŞKANI EMRULLAH GÜR


A.D.D Hakkari İl Temsilcisi Karahanlı'dan Bayram mesajı Ramazan Bayramı’nın ülkemize ve bütün insanlığa barış, huzur ve refaha vesile olmasını diliyoruz. Ülkemizde, şiddetin sona erdiği, insanlarımızın ölümle değil yaşamla anıldığı, birlik ve beraberliğin hüküm sürdüğü günler için dua ediyoruz.
 
Yüce Allah insanlığın iyiliği için çaba gösterenlerle birlikte olsun. Bütün inananların Ramazan Bayramı kutlu olsun. A.D.D Hakkari İl Temsilcisi Atatürkçü Düşünce Derneği İş Adamı Aytekin KARAHANLI

Başkan Demir’den bayram mesajıHer türlü dayanışma ve yüce duygunun tezahür ettiği, sevgi, barış, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, dargınların barıştığı, kucaklaşmanın yaşandığı bir Ramazan Bayramına daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Unutmayalım ki, bayramlar kardeşlik iklimini, dayanışma ruhunu, birlik ve beraberliğimizi tazeleme günüdür. Bu düşüncelerle bütün vatandaşlarımızın, tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutluyor, bayramın tüm insanlığa bolluk, bereket, barış ve huzur getirmesini diliyorum. 

 CHP HAKKARİ İL BAŞKANI NAZIM DEMİR


Başkan Yorulmaz’dan bayram mesajı Bayramlar, dini ve milli duyguların perçinleştiği, dargınlıkların ve kırgınlıkların son bulduğu, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyelere çıktığı, milletleri var eden milli birlik ve beraberlik şuurunun güçlendiği önemli günlerdir.

Bu anlamlı bayramın Hakkari halkı için, milletimiz ve ülkemiz için dostluk ve barışa, sevgi ve kardeşliğe vesile olması temennisiyle, tüm hemşerilerimin ve İslam Âlemi’nin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde nice bayramlar diliyorum” İYİ PARTİ İL BAŞKANI YAŞAR YORULMAZ


İşadamı Baş'tan Bayram mesajıBayramlar sevgi, hoşgörü ve kardeşlik bağlarının en kuvvetli olduğu günlerdir. Bayramlarda yaşadığımız güzel duyguların, sadece bugünlerle sınırlı kalmaması gerekir.

Hayatımızın her döneminde aynı halis niyet ve düşüncelere bağlı olarak, ilişkilerimizi sürdürmeliyiz. Bizi biz yapan bu değerlerimizdir. Başta Hakkarili hemşerilerim olmak üzere tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim” 

İstanbul Borsagold Yönetim Kurulu Başkanı işadamı Sabahattin Baş


 

İşadamı Kazak'dan bayram mesajıYaşamımızı zenginleştiren ve renklendiren bayramları, insanların birbirine yakınlaşması, kaynaşması, üzüntülerin yerini sevincin alması, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması, birliğimizin daha da güçlenmesi için önemli birer fırsat olarak değerlendirmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı'nın tüm insanlığa, ülkemize ve ilimize huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diler, sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle bayramınızı en içten duygularla kutlarım.

AHS SAHİBİ İŞADAMI NEVZAT KAZAK


İHH Başkanı Temel'den Bayram mesajıİHH İnsani Yardım Vakfı olarak bu sene "Hep Birlikte Ramazan" sloganıyla start verdik. Rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan mübarek Ramazan ayını geride bırakıyoruz.

Maneviyatın öne çıktığı ve birçok güzelliklerin bir arada yaşandığı Ramazan-ı Şerifi ruhuna uygun bir şekilde uğurlamaya çalıştık. Aynı sofra etrafından lokmalarımızı paylaşarak, yardımlaşma ve kardeşliğimizi bir kez daha hatırladık.

Dünyada  savaşlar ve salgın   bitmek bilmediği gibi tüm acımasızlığı ile sürüyor. Öte yandan gündelik hayat da zor şartlar altında devam etmeye çalışıyor. Mazlum coğrafyalar yıllardır Ramazan bereketini eskisi gibi yaşayamıyor, bayramlar bayram gibi geçmiyor.

Bayram; huzurdur, paylaşmaktır, güzelliktir. İnsanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. 

Ramazan Bayramı, sayılmayacak kadar büyük bir derin manalara, haiz olan bir büyük ibadettir. Buna kavuşacağımıza sonsuz şükürler ediyoruz.

 Tüm İslam Aleminin ve  Hakkari'lilerin Mübarek Ramazan Bayramını kutluyor. Bayramların Bayram gibi yaşadığı mutlu bir gelecek diliyorum."

Orhan TEMEL Hakkâri İHH Başkanı


Başkan Duran'dan Bayram MesajıBaşkan Duran’ın yayınladığı Ramazan Bayramı mesajı şöyle: 2020 yılı ne yazık ki tüm dünya insanları için oldukça zorlu geçiyor.Bir anda başlayan ve dünyaya hızlıca yayılan covid-19 salgını,bir çok insanın yaşamını yitirmesine neden oldu.Öncelikle bu salgın sürecinde yaşamını yitiren tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.

 
Aynı salgının yarattığı korkunç tablo karşısında hayatlarını riske atarak gece gündüz demeden çalışan Başta Belediye ve hastane emekçileri olmak üzere,aylardır büyük bir sabırla evden çıkmayan 65 yaş üstü büyüklerimiz, 20 yaş altı gençlerimiz ile tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutlar,Bayramın virüssüz, savaşsız,sömürüsüz insanca yaşanabilir bir dünyaya vesile olmasını dilerim.
 

 
Başkan Bozkurt' tan Bayram mesajıRamazan-ı Şerif'in rahmet ve bereket iklimini geride bıraktığımız bugün de bayram sabahına kavuşacak olmanın heyecanı içerisindeyiz.
 
Ramazan bir olmaktır, birlik olmaktır. İhtiyaç sahibi, 65 yaş üstü, işsiz, kronik hasta, çocuk vb. demeden ailelerimize ve işlerimize daha az zaman ayırarak, covid 19 i ile başlayan yoğun tempomuzu , Ramazan ayı süresince gerçekleştirdiğimiz gayretli ve özverili çalışmalar ile devam ettirerek, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yüzünü güldürmeye çalıştık ve dualarını aldık.
 
Şimdi ise islam aleminin Sevinç mutluluk ve huzuru bulduğu bayramlarda toplumumuzun yanında yer alarak onların sevincini ve mutluluğunu paylaşmak hüzünlerini ortak olmak da Kızılayımızın yapması gereken ödevlerden birisi olarak karşımıza çıkmıştır.
 
Bu anlayışla pandemi nedeniyle bu yıl evlerimizde geçireceğimiz Ramazan Bayramı günlerinde bizi destekleriyle bugünlere taşıyan vatandaşlarımızın yanında olacağız. Kapı kapı dolaşıp bayramlaşacak tebessüm ederek vatandaşlarımızın kalplerine dokunacağız..
 
Bu vesileyle tüm İslam aleminin, ülkemizin ve özelde Hakkarili hemşehrilerimizin Ramazan bayramınızı en içten duygularımla tebrik ediyor Rabbim ibadetlerimizi kabul etsin.

Lider sürücü kursundan bayram mesajıHep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Ramazan Bayramınız kutlu olsun! Mübarek Ramazan Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun. 

Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin. Özel Hakkari Lider Sürücü Kursu


Başkan Kurt'tan Bayram mesajıTüm Dünyayı saran Covıd 19 salgını nedeniyle her ne kader yan yana ve birlikte olmasak da gönüllerle birlikte olmak. Yardımlaşma, Dayanışma, Huzur, Sağlık ve Barış umuduyla Tüm Halkımızın ve İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını kutlarız.
 

Bu haber toplam 8406 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim