• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

'5. Cilo Fest' Kandemir konseri ile sona erdi

'5. Cilo Fest'  Kandemir konseri ile sona erdi
Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki 3 bin 400 rakımlı Sat Buzul Göllerinde binlerce kişinin katılımıyla düzenlenen "5. Cilo Fest" sanatçı Tuğçe Kandemir'in konseri ile sona erdi.

'Milli Park" ilan edilen Sat Buzul Gölleri, bu hafta sonu 5'incisi düzenlenen '5. Cilo Fest' ile kültür, sanat ve sportif faaliyetlere ev sahipliği yaptı. Hakkari Valiliği'nin organize ettiği, Yüksekova Kaymakamlığı ile çeşitli kurumların da destek verdiği festivale, Hakkari'nin yanı sıra birçok ilden hatta yurt dışından gelenlerinde aralarında bulunduğu binlerce kişi katıldı.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde bulunan 3 bin 400 rakımlı Sat Gölleri başından 5'ncisi düzenlenen "5. Cilo Fest' iki gün boyunca vatandaşlar bölgeye akın etti. 

TÜM FOTOĞRAFLARI GÖNMEK İÇİN TIKLAYIN

Hakkari Valiliği ve Yüksekova Kaymakamlığı işbirliğince her yıl Sat Gölleri başından düzenledikleri festival bu yılda binlere kişiye ev sahipliği yaptı. Renkli görüntülere sahne olan festivalde katılımcılar Sat Gölü çevresinde kurdukları çadırlarda geceyi geçirdi.

Festivalin birinci gün etkinliklerine; Hakkari Valisi İdris Akbıyık, İl Emniyet Müdürü Salavat Mete Pınar, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Coşkun Sel, Vali yardımcısı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tevfik Kumbasar, Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar, Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksuş AK Parti İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, Gençlik ve Spor Müdürü Emin Yıldırım, İl Kültür ve Turizm Müdürü İdris Ağacanoğlu ve binlerce vatandaş katıldı.

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Hakkari Valiliği koordinesinde Hakkari Belediyesi ve Cilo Sat Gölleri ve Buzulları Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Derneği (CİSAD) ortaklığı ve Yüksekova Kaymakamlığı ev sahipliğinde Cilofest yoğun katlım sağladığını söyledi.

Vali Akbıyık, " Festivale Türkiye'nin dört bir yanından davetliler katıldı. Önümüzdeki yıllarda daha profesyonel ve kalabalık festivaller yapılacak inşallah. Terörden arındırılan Hakkari'de festivallerin yanı sıra sanat, spor, eğitim ve sağlık alanlarında da büyük ilerlemeler kaydetti. Festivale Türkiye'nin dört bir yanından 15 bine yakın kişinin katıldı" dedi.

Hakkari'nin gözdesi Hakkari Evi'de festivalde stant açarak iki gün boyunca halka hizmet verdi. Stant açan işyerleri arasında sefa lokantası da yerini aldı.
  
  "Festival Tuğçe Kandemir konseriyle sona erdi"
  Belediye sanat topluluğu gösterisi, rafting, kano, bisiklet yarışı, doğa yürüyüşü, yamaç paraşütü, tırmanış, kayak, snowboard ve flyboard gibi etkinliklerin yapıldığı festivale katılanlar, bölgenin eşsiz manzarasında doğayla iç içe zaman geçirmenin heyecanını yaşadı.

Sanatçı Tuğçe Kandemir, birbirinden güzel şarkılar seslendirerek binlerce kişiye neşeli saatler yaşattı. Verilen konser ve Hakkari Valisi ve Belediye Bakan Vekili Sanatçı Tuğçe Kandemir ve emeği geçenlere çeşitli hediyeler vermesinin ardından sonar erdi. Haber: Feyzullah Taş
 

Bu haber toplam 2205 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim