• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C

6'lı muhalefet masası toplanıyor

6'lı muhalefet masası toplanıyor
6’lı masayı oluşturan liderler bu akşam, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun ev sahipliğinde 4. kez bir araya gelecek.
 6'lı muhalefet masası ortak kabineyi görüşmek için toplanıyor 
 
6’lı masayı oluşturan liderler bu akşam, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun ev sahipliğinde 4. kez bir araya gelecek.
 
Gelecek Partisi Genel Merkezi’nde akşam yemeği yiyecek liderlerin gündeminde, iktidar sürecine ilişkin yol haritası ve sandık güvenliği öne çıkarken, 6’lı masa kulislerinde ise “ortak kabine” konuşuluyor. 
 
İttifak kaynakları, Hürriyet’e şu değerlendirmeyi yaptı: “Gelecek Partisi Lideri Davutoğlu’ndan sonra haziranda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, temmuzda da Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşecek buluşmalarda iktidar sürecine ilişkin bütün adımlar tamamlanmış olacak.”
 Mansur Yavaş, Van'da Esnaf ve Vatandaşla Bir Araya Geldi: "Senden Adalet Bekliyoruz"
 
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP Belediye Başkanları Çalıştayı için bulunduğu Van’da, Cumhuriyet Caddesi’ndeki esnafı ve yurttaşları selamladı. Bir yurttaş Yavaş'a, “Senden adalet bekliyoruz, sizi seviyoruz, Hakkari’ye de gidin” diye seslendi.
acilis-2-004.jpg
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP Belediye Başkanları Çalıştayı için bulunduğu Van'da, Cumhuriyet Caddesi'ndeki esnafı ve yurttaşları selamladı. Bir yurttaş Yavaş'a, "Senden adalet bekliyoruz, sizi seviyoruz, Hakkari'ye de gidin" diye seslendi.
 
Tüm Türkiye'deki CHP'li Belediye Başkanları, Belediye Başkanları Çalıştayı'na katılmak için bugün Van'da bir araya geldi. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kente gelmesini bekleyen belediye başkanları Van'ın birçok bölgesinde esnafı ziyaret etti, yurttaşların dertlerini dinledi.
acilis-001.jpg
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da Van'da kentin en işlek merkezlerinden birisi olan Cumhuriyet Caddesi'nde yurttaşları selamladı. Yavaş'a, Tekirdağ Belediye Başkanı Kadir Albayrak da eşlik etti. Yavaş, cadde boyunca özellikle üniversite ve lise öğrencilerinden oluşan bir toplam tarafından merakla takip edildi.
 
Vanlı yurttaşların "Mansur Başkan" sloganları ile karşıladığı büyük ilgi ve alaka gören Yavaş, yurttaşlarla fotoğraf çekindi, kısa sohbet etme fırsatı buldu. Bir yurttaş Yavaşa', "Senden adalet bekliyoruz, sizi seviyoruz, Hakkari'ye de gidin" diye seslendi. 
 
Yavaş ise yurttaşlara "Teşekkür ederim, Allah razı olsun" yanıtını verdi. Yavaş, Van Spor taraftar grubu başkanı bir genç ile sohbeti sırasında; "Biz Ankaragücü'nün kurtardık darısı sana" dedi. Hakkarihabertv.com
 
Bu haber toplam 1101 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim