• BIST 8087.24
  • Altın 1880.285
  • Dolar 28.9108
  • Euro 31.2937
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 12 °C

Adıyaman Ailesinin Mutlu Günü

Adıyaman Ailesinin Mutlu Günü
Hakkari Jirki aşiretinden Esat Adıyaman’ın oğlu Mesut Adıyaman ile Merhum Salih Korkmaz’ın kızı Vecide Korkmaz ile dünya evine girdi. Hakkari Kırıkdağ Köyü bir okulun bahçesinde en yoğun katılımlı düğününe ev sahipliği yaptı.

Düğünün sağdıçlığını Hacı Adıyaman ve akrabaları düğüne katılım sağlayan tüm davetlileri alanın girişinde karşılayıp, “hoş geldiniz” diyerek, oturma yerlerine kadar eşlik etmeleri dikkatlerden kaçmadı.
Damadın babası Esat Adıyaman düğüne katılım sağlayan her bir misafirle yakinen ilgilenmesi büyük bir takdir gördü. 

foto-galeri-001.jpg

Adıyaman ailesinin fertleri tarafından kapıda karşılanan misafirler, gördükleri ilgiden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. gelenek ve göreneklere göre yapılan düğün, davetliler tarafından büyük bir ilgi gördü. Açık havada yapılan düğünde yerel sanatçı İmat Tunç ve ekibinin söylemiş olduğu Kürtçe şarkılarla davetliler doyasıya eğlendi. Davetliler onuruna hazırlanan özel yemekler, davetlilere ikram edildikten sonra takı törenine geçildi. Başka düğüne yâda başka yere randevusu olanlar, hediyesini zarfa bırakarak, damada verilmek üzere hazırlanan sandıkların içerisine bırakılarak düğünün hayırlı olması dileklerini ileterek, müsaade istediler.

Adıyaman ailesinin düğününe; İş dünyası, Sanat dünyası, Eğitim Camiası, STK temsilcileri, Bürokrasi, Hukukçular, İş insanları, Kamu Kurum ve Kuruluşların yetkilileri, Siyasi Parti temsilcileri, Hakkari, Yüksekova ve Van’da tanınan ve bilinen birçok esnaf ve çok sayıda davetli düğüne katılım sağlayarak, genç çiftlerin mutluluklarına mutluluk kattı. Son derece güzel olan düğüne, Yurt içinden ve Yurt dışından da birçok davetlinin katılım sağlaması dikkatlerden kaçmadı. 

Adıyaman ailesi, "Hakkari ve çevresinde düğünümüze iştirak eden ve bu mutlu günümüzde bizleri yanlız bırakmayan tüm dost ve akrabalarımıza teşekkür ederiz.
Çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diler, darısı diğer evlenmek isteyen gençlerimize olsun"

Bu haber toplam 1442 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Beyter Ailesinin Görkemli Düğünü22 Ekim 2023 Pazar 20:07
  • Beyter Ailesinin Görkemli Düğünü22 Ekim 2023 Pazar 19:55
  • Özdemir Ailesinin Mutlu Günü22 Ekim 2023 Pazar 13:50
  • Kurt ve Penah ailesinin mutlu günü19 Ekim 2023 Perşembe 10:37
  • Gür Ailesinin Görkemli Düğünü18 Ekim 2023 Çarşamba 23:08
  • Tan Ailesinin Mutlu Günü18 Ekim 2023 Çarşamba 09:28
  • Er Ailesinin Mutlu Günü17 Ekim 2023 Salı 18:58
  • Acar Ailesinin Mutlu Günü15 Ekim 2023 Pazar 19:51
  • Aslan Ailesinin Mutlu Günü06 Ekim 2023 Cuma 18:49
  • Erkaya Ailesinin Mutlu Günü03 Ekim 2023 Salı 13:27
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim