• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C

AFAD Müdürü Karadeniz’den İHA’ya ziyaret

AFAD Müdürü Karadeniz’den İHA’ya ziyaret
Hakkari AFAD İl Müdürü Resul Karadeniz “Afetlere hazırlık yılı afetlere karşı hazır ol” etkinlikleri kapsamında İhlas Haber Ajansı (İHA) Temsilcisi Feyzullah Taş’ı ziyaret etti.

 İHA Temsilcisi ve Hakkari Haber TV sahibi Gazeteci Feyzullah Taş'ı ofisinde ziyaret eden Hakkari AFAD İl Müdürü Resul Karadeniz, “Afetlere hazırlık yılı kapsamında bina güvenliği ile ilgili gerekli tedbirler konuşuldu.

İHA Temsilcisi Gazeteci Feyzullah Taş ile ofisinde bir süre sohbet eden Hakkari AFAD İl Müdürü Resul Karadeniz, depreme hazırlıklı bir Türkiye için herkesi harekete geçmeye çağırdığını belirterek, “Şehir meydanlarında veya AVM'lerde vatandaşlara güvenli bir yaşam alanı oluşturmaya yönelik sunumlar yapılmalıdır.

Bu sunumlarda eşya sabitleme ve eşya yerleştirmede dikkat edilmesi gereken hususların özellikle vurgulanması gerekir.

Yerel basın mensupları ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte en az bir okulda yangın, sel ve taşkın gibi afetleri de dikkate alarak, bina güvenliğine yönelik tehlike avı yapılması şart.

Yerel basın mensupları ve İl Sağlık Müdürü ile birlikte en az bir hastanede yangın, sel ve taşkın gibi afetleri de dikkate alarak, bina güvenliğine yönelik tehlike avı yapılması, şehirlerde yer alan basın ofislerinin ziyaret edilmesi ve bu ofislerde; yangın, sel ve taşkın gibi afetleri de dikkate alarak bina güvenliği uygulamalarının anlatılması gerekir.

Tema süresince, personel ve yakınlarının kendi evlerinde uyguladığı başarılı bina güvenliği uygulama fotoğraflarının sosyal medyadan ‘Afetlere Hazır Ol’ hashtagi ile paylaşılsın. İnşaat mühendisleri ve şehir plancıları odaları gibi ilgili meslek odaları ile birlikte yangın, sel ve taşkın gibi afetleri de dikkate alarak, bina güvenliği konusunda ortak faaliyetler yapılmalıdır” dedi.

  ‘Afetlere Hazırlık Yılı Afetlere Karşı Hazır Ol’ etkinlikleri kapsamında okul ve hastaneleri de ziyaret edeceklerini belirten Müdür Karadeniz, herkesi afetlere karşı duyarlı olmaya çağırdı.

Gazeteci Taş, ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, AFAD ekibine teşekkür etti.

afad-1111.jpg
 

Bu haber toplam 1897 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim