• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

AK Parti aday tanıtım toplantısı yaptı

AK Parti aday tanıtım toplantısı yaptı
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybek, Hakkari Gençlik Merkezi Spor Salonu'nda düzenlenen programda, Hakkari merkez, 4 ilçe ve belde belediye başkanını seçme ‘Ak Belediyecilik’ ile tanıştıracaklarını söyledi.

Programın açılış konuşmasını yapan Ak Parti İl Başkanı Avukat Zeydin Kaya, parti olarak 31 Mart yerel seçimlerinde Hakkari merkezi ilçe ve belde belediye başkan adaylarını tanıtmak için bir araya geldiklerini söyledi.

Programa katılan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekçi ve beraberindeki heyet üyelerine teşekkür eden Kaya, yerel seçimlerde Hakkari dahil kentteki 8 belediye başkanlarının tamamını kazanmak için çalışmalara başladıklarını ifade etti.

Hakkari Belediye Başkan Adayı İsmet Ölmez’in aday olmamasına rağmen Hakkari halkınca aday gösterildiğini belirten Kaya, Başkan Adayı İsmet Ölmez’in projelerini anlattı.

Kaya, "Belediye Başkan Adayımız İsmet Ölmez vatandaşın belediyeye olan su borcunu ödedi. Üniversite öğrencilerine burs verdi. Ölmez an itibari ile Hakkari Belediyesine 15 milyon lira aktardı." dedi.

Belediye Başkanları aday tanıtım toplantısında, partililere seslenen Zeybekçi katılımcılara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını iletti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 1994'te İstanbul'da yola çıkarken birileri İstanbul'u yönetiyordu. Birileri İstanbul'u idare ediyordu. Ama Cumhurbaşkanımızın sloganı şuydu; biz hizmetkar olmaya geliyoruz. Biz hizmetkar olmayı bu aziz millete hizmetkar olmayı Allah'ın lütfu olarak gördük” dedi.

Hakkari’deki seçmenlere seslenen Zeybek, “Oyunuzu kimseye vermeyin. Oyunuzu kendinize verin. Oyunuzu kucağınızdaki bebeğinizin geleceğine verin, Hakkari'nin, gençlerinizin geleceğine verin. Bu millete hizmet etmek gayesiyle çırpınan bir Cumhurbaşkanımız var.

Türkün Kürt’ten başka dostu yok, Kürdün de Türk’ten başka dostu yok. Bu coğrafyada etle kemik gibi birlik ve beraberlik içinde aynı Allah'a Allahu ekber, aynı bayrağa bayrağım diyerek, aynı vatana vatanım diyerek, onun için Cumhurbaşkanımız öyle diyor.

Tek millet, tek devlet, bayrak, tek vatan diye. Farklılıklarımız bizim zenginliklerimizdir. Biz aynı Türkü'yü Türkçe de söylüyoruz Kürtçe de. Şunun sözünü veriyorum size. Hakkari ‘Ak hizmet’ belediyeciliği bayrağını belediye binasına çektiği haftada buraya gelip zeybek oynayacağım. Biz hiç kavga etmeye gelmedik. AK Parti'nin sloganıdır o. Biz gönüller yapmaya geldik” dedi.

Türkiye'nin her türlü zorluğun üstesinden gelebilecek güçte olduğunu belirten Zeybekçi, partinin belirlediği adayları hep birlikte desteklemek gerektiğini dile getirdi.

Konuşmaların ardından Hakkari Belediye Başkan Adayı İsmet Ölmez, Şemdinli Belediye Başkan Adayı Fahri Şakar, Çukurca Belediye Başkan Adayı Nazmi Demir, Derecik Belediye Başkan Adayı Şükrü Çetinkaya, Esendere Belediye Başkan Adayı Dırbaz Büyüksu, Durankaya Belediye Başkan Adayı İsmail Demirci, Büyükçiftlik Belediye Başkan Adayı Çayan Çiçek sahneye çıkarak katılımcıları selamladı.  

Programa, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekçi, AK Parti Ekonomi Başkan Yardımcısı Cenap Aşçı, AK Parti Ekonomi Başkan Yardımcısı Zekeriya Arslan, AK Parti Şırnak Milletvekili Arslan Tatar, AK Parti Hakkari İl Başkanı Zeydin Kaya, Genel Merkez Koordinatörü Emrullah Gür, Ak Parti Hakkari Belediye Başkan Adayı İsmet Ölmez, Şemdinli Belediye Başkan Adayı Fahri Şakar, Çukurca Belediye Başkan Adayı Nazmi Demir, Derecik Belediye Başkan Adayı Şükrü Çetinkaya, Esendere Belediye Başkan adayıı Dırbaz Büyüksu, Durankaya Belediye Başkan Adayı İsmail Demirci, Büyükçiftlik Belediye Başkan Adayı Çayan Çiçek, İlçe ve Belde Genel Meclis ve Belediye Meclis Üyeleri ve İl, İlçe ve Belde Teşkilat mensupları katıldı.

4b333323-d396-4fbc-a967-22fb77d35374.jpg25958b5d-49b4-47c8-b2f0-f388a834ff43.jpga1d293f7-75a7-4287-80c5-980e4fd95606.jpg9fb90cf5-55d8-4853-8f50-fba441fa0b40.jpg

Bu haber toplam 2778 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim