• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 16 °C

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Demir Vaatlerini açıkladı.

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Demir Vaatlerini açıkladı.
Ak Parti Çukurca Belediye Başkan Adayı Nazmi Demir, seçim vaatleri ve projelerini açıkladı.

‘Sizlere hizmet ettiğim süre boyunca belediyeden maaş almayacağım, belediyemizin makam aracını, kullanmayarak halkımıza tahsis edeceğim. Tüm giderlerimi kendi imkanlarımla karşılayacağım şahsım olarak belediyenin tek bir kuruşuna dokunmayacağım.’ 

‘Yaklaşan Üniversite sınavında gençlerimize destek olmak amacıyla, sınava girecek olan Çukurcalı öğrencilerimizin sınav ücretleri tarafımızdan karşılanacaktır.’ 

Bu yolu birlikte yürüyeceğiz. Çukurca’mızı hep birlikte yöneteceğiz. İlçemizi daha yaşanır bir hale getirmek için hep birlikte el ele vererek çalışacağız öncelikle size şunun sözünü vererek başlamak istiyorum. Çukurca’mızın en önemli sorunlarından olan konaklama ve barınma sorunlarını, belediye kaynaklarını kullanmadan kendi imkanlarımızla çözeceğiz. Çukurca için hazırladığımız, otel ve konut projesi ile bu sıkıntıyı ortadan kaldırıp ilçemizin istihdamına da katkıda bulunacağız.

İlçemiz için yapacağımız tüm hizmetlerde, bizim için en önemli hususlardan biri çocuklarımız ve gençlerimizdir. Onların geleceğini birlikte inşa edeceğiz onlar hepimizin, Çukurca’mızın ve ülkemizin geleceğidir. 

Gençlerimizin her türlü olanağa sahip olabilmesi için ne gerekiyorsa yapacağız ilk olarak belediyemizden alacağım maaşı Çukurcamız’dan okumaya giden tüm öğrencilerimize burs olarak vereceğiz. 

Gençlerimizin sosyal ve kültürel gelişimlerini desteklemek için Çukurca’mıza bir Gençlik Merkezi kazandıracağız. Bu Gençlik merkezimizde gençlerimiz için Bilgisayar Kursu, Çalgı Kursları ve spor salonu gibi gençlerimizin sosyal yaşamına katkıda bulunacak faaliyetler olacaktır. Gençlerimizin konforlu bir ortamda ders çalışabilmeleri için tam donanımlı bir çalışma merkezini ve kütüphaneyi ilçemize kazandıracağız. 

Bunların yanısıra, ilçemizin daha yaşanılabilir bir yer olması için, şehir merkezimize insanların nefes alıp vakit geçirebileceği bir kent meydanını kazandıracağız. Ayrıca ilçemize çok büyük katkısının olacağını düşündüğümüz, üzümlü sınır kapısını ithalat, ihracat ve transit geçişe açarak ilçemizin esnafına ticaretine çok büyüm katkı sağlayacağız.

Sınır kapımızın A sınıfı statüsüne alınması hususunda da gereken tüm çalışmaları yapacağız. Çukurca’mızın, önemli sorunlarından biri olarak gördüğümüz, içme suyu ve sulama suyu sorununu çözmek için hazırladığımız projeyi, hayata geçirip Çukurca’mızın su sorununu kökten bitirmeye çalışacağız. 

Yine partimizin sosyal ve gönül belediyeciliği felsefesi kapsamında başta ihtiyaç sahipleri olmak üzere tüm Çukurca halkımızın gönüllerine dokunacak projeler hazırlayarak sosyal belediyeciliğin sağlanması gereken tüm imkanları sağlayacağız. Hayatımızın her alanında başımızın tacı olan hanım kardeşlerimizi için sosyal belediyecilik kapsamında meslek edinme kursları, atölye kurma çalışmaları ve kadın yaşam merkezimiz ile kadınlarımızı tamamen sosyal hayatın içerisine sokacağız. 

Seçilmem durumunda Çukurca’mıza getirilmesi planlanan doğalgazın bir an önce sonuçlandırılmasının takipçisi olacağım.

Projelerimizin tamamını seçim dönemi boyunca sizleri tek tek ziyaret ederek açıklayacağız. Allahın izni sizlerin takdiriyle seçilmem durumunda projelerimizin finansmanı için belediye kaynaklarının yanı sıra kendi imkanlarımız ve anlaşmalar sağlayacağımız kardeş belediyelerimiz aracılığıyla imkan yaratıp size verdiğimiz tüm sözleri tutacağız. 

Ayrıca 5 yıldır sizlere durmadan hizmet eden, çok büyük projeleri hayata geçiren, Çukurca’mıza çok güzel hizmetler yapan belediye başkanımız Sn.Ensar Dündar’a sizlerin karşısında teşekkür ediyorum. Son olarak vatandaşın can ve mal emniyetini korumak amacıyla büyük bir özveriyle çalışıp bugün bizlere her konuda yardımcı olan tüm emniyet teşkilatımız ve askeri personellerimize huzurunuzda sonsuz şükranlarımı sunuyorum”

1e17f6a6-9a27-443b-aaaf-a1a5ae88e1ef.jpg6883df5e-5cba-4597-bd62-d7a3994d0091-001.jpg

 

 

 

 

Bu haber toplam 3281 defa okunmuştur
  • Yorumlar 6
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim