• BIST 9795.76
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 26 °C

Ak Parti "Durmak Yok Yola" devam

Ak Parti "Durmak Yok Yola" devam
AK Parti Hakkari milletvekili adayları ve İl Teşkilatının seçim çalışmaları aralıksız olarak sürdürüyor.

“Doğru Adam” ile Doğru adımlarla, durmak yok yola devam'' sloganı ile Hakkari'de milletvekili adaylar Abdulmuttalip Özbek , Dr. Hikmet Yaşar ve AK Parti Hakkari İl Başkanı Avukat Zeydin Kaya, AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu üyesi, Teşkilat Koordinatörü Avukat Abdulmecit Tarhan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Cumhur Demir , Gençlik Kolları Başkanı Kenan Beyter ve partililer Hakkari Merkeze bağlı Yeniyol (Navgûza), Akkuş (Hergêle) köylerini ziyaret etti.

Köyde vatandaşlarla bir araya gelene heyet, onların istek ve taleplerini dinledi.

Daha sonra heyet merkeze bağlı Geçitli ( Peyanıs) köyünden vatandaşlarla bir araya geldi.

Son olarak AK Parti heyeti Levin mıntıkasından bulunan Kaval (Qewal), Cevizdibi (Bêtkar), Elmacık (Nıspas) köylerinden ziyaretlerde bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi

fvdsofmxwai3dvj.jpg
Yapılan ziyarette AK Parti İl Başkan Avukat Kaya, Türkiye’nin geleceğini yakından ilgilendiren 14 Mayıs seçimleri için destek turlarına çıktıklarını söyledi.Türkiye Yüzyılının en önemli seçimine gidildiğinin belirten Kaya şunları kaydetti.“ Türkiye Yüzyılını inşa edeceğimiz, geleceğimizi birlikte planlayacağımız bir seçime gidiyoruz. Her seçim önemlidir ve kıymetlidir.

Çünkü demokrasinin tecelli ettiği, milletin kendi iradesini temsil edeceği insanları seçeceği belirlediği, süreçlerdir. Ama bu seçimin az önce bahsettiğim gibi Türkiye Yüzyılının ve yüzyıllık süreç içerisindeki en önemli seçimlerinden biridir.

Niye? Kimsenin dikkate almadığı ve herkese muhtaç olduğu bir ülkeden artık herkesin saygı duyduğu Türkiye’yi ayağa kaldıran Liderimiz Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın 21 yıllık iktidarı ve liderliği oldu, Şimdi ayağa kalkan Türkiye’nin çok işi var. Ayağa kalkmakla yetmiyor, tarihteki yerini bugün olması gereken bir konumdadır.

fvcpzooxoae7u0b.jpg

Artık yönetilen değil, emir kulu değil, yöneten, müdahale eden, itiraz eden, zulme karşı duran mazlumun yanında olan bir lider ve bir ülke var artık. Ve bu ülkeyi şimdi taşımak istediğimiz başka bir yer var.

Dünyada yıldızı parlayan bir Türkiye var. Dünyada her olup bitene söyleyecek lafı olan ve bir şey yapılacaksa dünyada sözü dinlenen bir Türkiye var” Bizler seçim çalışmalarımızda köylerimizde devam ediyoruz. Vatandaşlarımız bizleri çok güzel bir şekilde karşılıyor. Kendilerine bu misafirperverlikten dolayı teşekkür ederiz. Durmak Yok çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor . Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.'' diye konuştu.

fvcpbcewwamg2ge.jpg

Bu haber toplam 1797 defa okunmuştur
  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim