AK Parti Hakkari İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, Hakkari kardeşliğin şehridir
Yayınlanma:
Kaynak:Feyzullah Taş
AK Parti Hakkari İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, Huzur ve Kardeşlik programı çerçevesinde Trabzon'da gelen misafirlerle bir araya geldi.
Başkan Kaya, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, Hakkari Kardeşliğin şehridir. Burada gönülden gönülle yollar vardır; kalpten kalbe köprüler vardır. İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen "Huzur ve Kardeşlik Buluşmaları" projesi kapsamında;
Trabzon İlimizden Hakkari İlimize ziyarete gelen, Şehit ve Gazi ailelerimiz, girişimci kadınlar ve başarılı öğrencilerle Hakkari Öğretmenevinde bir araya geldik.
Hakkâri’mizin kültürünü, doğal güzelliklerini ve misafirperverliklerini yakından görme şansı bularak, Trabzon ile Hakkari arasındaki dayanışma ve kardeşlik duygusunu yeniden hissettiren bu anlamlı buluşmada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.



YASAL UYARI:
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.