AK Parti Hakkari’de şiddetle mücadele eğitimi

AK Parti Hakkari’de şiddetle mücadele eğitimi

Kaynak:Feyzullah Taş

AK Parti Hakkari İl Başkanı Av. Zeydin Kaya’nın katılımıyla, Halk Eğitim Konferans Salonu’nda “Güven Toplumunun İnşası, Şiddetin Anatomisi ve Çözüm Yolları” başlıklı eğitim programı gerçekleştirildi.

AK Parti Genel Merkez AR-GE Başkanlığı öncülüğünde, KADEM ile yürütülen iş birliği kapsamında; 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü çerçevesinde düzenlenen programa, AK Parti teşkilatının tüm kademelerinden yoğun katılım sağlandı.

Program kapsamında; KADEM Van İl Temsilcisi Doç. Dr. Burcu Karakuş tarafından şiddetin toplumsal ve hukuki boyutlarına ilişkin eğitim sunumları, İlahiyatçı Doç. Dr. Mahsun Arslan tarafından ise “İslam’da Kadın” ve “İki İnsan” başlıklı sunumlar gerçekleştirildi.

zeydin-kaya

“Güven Toplumunun İnşası” eğitimiyle şiddetin hukuki, dini ve psikolojik yönleri ele alınırken, “İki İnsan” başlıklı sunumda ise aile içinde doğru ve sağlıklı iletişim yolları üzerinde duruldu.

Eğitim programında, şiddetin yalnızca sonuçlarının değil; nedenlerinin ve çözüm yollarının da konuşulmasının, daha güvenli ve huzurlu bir toplumun inşası açısından taşıdığı önem vurgulandı.

AK Parti Hakkari İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, daha adil ve daha güvenli bir yaşamın güçlü kadınlarla birlikte inşa edilmeye devam edileceğini ifade etti.

Başkan Kaya, programın düzenlenmesinde emeği geçen teşkilat mensuplarına ve bilgi ile tecrübeleriyle katkı sunan eğitimcilere teşekkür ederek,
“Rabbim kadınlarımızı her türlü haksızlığın, şiddetin ve zulmün gölgesinden muhafaza eylesin” dedi.

g8nhih6xyaggd-mg8nhih-wgai0ouvg8nhiiaxgaarvg3

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.