AK Parti İl Başkanı Av. Zeydin Kaya’dan STK’lara ziyaret
Kaynak:Hakkarihabertv.com
Ziyaretler kapsamında, Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Taş ve meclis üyeleri, MEMUR-SEN Hakkari İl Başkanı Nihat Gür ve yönetimi, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Tekin, Yüksekova Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Selami Durna, Hakkari Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdi Arslan ile Hakkari Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsmail Akboğa ziyaret edildi.
Başkan Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Teşkilatımızla birlikte STK ve oda başkanlarımızı ziyaret ederek bölgemizde yapılan ve yapılacak yatırımlar, projeler ile eğitim, sağlık, spor, ekonomi ve ulaşım gibi konular üzerine istişarelerde bulunduk. Hakkari’nin ve ilçelerimizin gelişimine katkı sağlamak, vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunmak için ilimizin tüm dinamikleriyle birlikte çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerine yer verdi.
Kaya, nazik ev sahipliği ve samimi sohbetleri dolayısıyla tüm başkanlara ve yönetimlerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.