AK Parti İl Başkanı Kaya’dan öğrencilere tam destek
Yayınlanma:
Kaynak:Feyzullah Taş
AK Parti Hakkari İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, yeni eğitim-öğretim yılı öncesi başlatılan “Çantan Hazır” projesi kapsamında öğrencilere destek oldu.
Projeyle birlikte öğrencilerin okul çantaları defter, kalem ve çeşitli kırtasiye malzemeleriyle özenle hazırlandı. Kaya, sadece okul malzemesi değil; aynı zamanda sevgi, umut ve geleceğe dair hayaller de çantalara bırakıldığını vurguladı.
Başkan Kaya yaptığı açıklamada,
“Güçlü Türkiye yolunda yarınlarımızı emanet edeceğimiz evlatlarımızı seviyoruz. Yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve ailelerimize hayırlı olmasını diliyorum. Allah zihin açıklığı versin, yolları açık olsun” dedi.
Proje kapsamında yüzlerce öğrenciye ulaşılarak, eğitim hayatlarına daha güçlü bir başlangıç yapmaları sağlandı.
Hakkari haberlerini anında takip etmek için Hakkari Haber TV sayfamızı ziyaret edin.
YASAL UYARI:
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Eğitim