• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Ak Parti Milletvekili Sula Kösoğlu Çukurca’da

Ak Parti Milletvekili Sula Kösoğlu Çukurca’da
Hakkari koordinatörü AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Ayşe Sula Köseoğlu, Irak sınırındaki Çukurca’da ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Ayşe Sula Köseoğlu, Ak Parti Hakkari İl Başkanı Emrulllah Gür ve beraberindeki Ak parti yönetimi ziyaretlerde bulunmak üzere Çukurca’ya geldi.

Milletvekili Av. Ayşe Sula Köseoğlu ve beraberindekiler Çukurca Ak Parti ilçe Başkanı Zeki Derin ve partililer tarafından karşılandı. Çarşı merkezinde görevliğini sağlayan özel harekat timleri ile tek tek tokalaşarak görevlerinde başarılar dileyen Sula Köseoğlu, yolda geçen bir çocukla da yakından ilgilendi.

Daha sonra ilçe parti binasına geçen Milletvekili Sula Köseoğlu ve beraberindekiler burada partililerle bir araya geldi. Ak Parti ilçe Başkanı Zeki Derin, sayın Milletvekili Av. Ayşe Sula Köseoğlu, sadece koordinatörümüz değil bizim milletvekilimizdir, Hakkari’nin sorunları ile yakından ilgilenen ve her zaman aramızda bulunduğu için kendisine teşekkür ediyorum dedi.

Ak Parti Hakkari İl Başkanı Emrulllah Gür ise, Çukurca’nın her zaman kendileri için çok önemli bulunduğunu belirterek, biz Çukurcalılarla hasbihal etmeye sorun ve sıkıntılarını dinleyemeye geldik şeklinde konuştu.

Hakkari koordinatörü AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Ayşe Sula Köseoğlu ise, yaklaşık 7-8 aydır Hakkari koordinatörüyüm buraya gelmek bir türlü fırsat bulmadık dedi.

Milletvekili Av. Ayşe Sula Köseoğlu,” Buradaki kardeşlerimizle hasbihal etmeye sizlerle kucaklaşmaya geldik. Yüksekova ve Hakkari’de ziyaretlerde bulunduk. Hakkari’de gece geç saatlere kadar dolaşan vatandaşlarımız ile kucaklaştık. Onların sorun ve sıkıntılarını dinledik. Ama gerçekten Hakkari’den güzel şeyler oluyor diyebilirim” dedi

-Şehitlerimizin ailelerine başsağlığı diliyorum

Hakkari’nin Çukurca ilçesi kırsalında El Yapımı Patlayıcı (EYP) basarak şehit olan iki askerin ailelerine de başsağlığı dileyen Milletvekili Av. Ayşe Sula Köseoğlu,” Önceki gün üzücü bir haber ile sarsıldık. Çukurca’da iki kahraman askerimiz şehit oldu.

Biri Kırklareli biri Samsun ilinde olan iki vatan evladımız idi. Bu vatanın birliği dirliği ve selameti için hayatlarını ortaya koyan elini taşın altına koyan ve gözünü kırpmadan görevinin gereğini yerine getiren tüm şehit askerlerimize Allahtan rahmet diliyorum.

Yaralılara şifalar diliyorum. Allah tüm askerimize güç ve kuvvet versin. Dualarımızla her zaman onların yanında olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Her bir vatan evladi bizim kendi evladımız gibi kendi içimizde acısı kor oluyor ama buraları vatan kılan Türkiye Cumhuriyeti kuruluşundan bu yana ve bu uğurda canını ortaya koyanların sağladığı o birlik ve beraberlikle kardeş olarak yolumuza devam ediyoruz.

Siz birbirimize sahip çıktıkça kimsenin bizim bu birlik ve beraberliğimizi bozma gücü olmayacaktır. Türkiye daha da büyüyecek dünyadaki yeri de konumu da daha etkin bir hale gelecektir.

-Türkiyesiz siyaset olmaz

Milletvekili Av. Ayşe Sula Köseoğlu, biliyorsunuz sayın Cumhurbaşkanımız bugün dünyada Türkiye’siz siyaset olmayacağını ortaya koyan çok önemli adımlar atıyor dedi.

Milletvekili Av. Ayşe Sula Köseoğlu,”En son Kudüs kararında tüm dünyanın dünya  5’ten büyüktür.  Sözünün hayat bulduğu bir gerçeği bir uygulamayı beraberinde hepimiz tanıklık ettik. Dün orta doğuda silahlar yapılırken Türkiyesiz dünya siyasetinin olmayacağı gerçeği ile tüm dünyanın Türkiye’nin varlığını hesaba katarak bir siyasi hareket içersinde olduğunun hepimiz farkındayız. Bugün bir taraftan Rus’ya bir taraftan ABD, ve İran bir tasarrufta bulunacaklarsa Türkiye’nin buradaki varlığını, gücünü çok ciddi şekilde dikkate olmak zorundalar.

Biz burada güçlü olduğumuz zaman biz dik durduğumuz zaman biz burada birliğimize sahip çıktığımız zaman Türkiye içerisindeki her bir vatandaşımız 81 il 81 milyon beraber güçlü Türkiye’nin  bu avantajlarından beraberce faydalanacağız. Ben Trabzon milletvekiliyim istiyorum ki Trabzon’da ne varsa Hakkari’de de o olsun. Buralarında işadamlarının yatırım yapacağı alanlar haline getirelim. Buraların muhteşem bir güzelliği ve doğası var” şeklinde konuştu.

Esnafları ziyaret eden Milletvekili Av. Ayşe Sula Köseoğlu, kaymakamlık ziyareti ve muhtarlarla yapacağı toplantının ardından ilçeden ayrılacağı belirtildi. Haber: Feyzullah Taş

ak-parti-milletvekili-koseoglu-3.jpgak-parti-milletvekili-koseoglu-1.jpgak-parti-milletvekili-koseoglu-2.jpgak-parti-milletvekili-koseoglu-4.jpgak-parti-milletvekili-koseoglu-6.jpgak-parti-milletvekili-koseoglu-7.jpg

Bu haber toplam 3994 defa okunmuştur
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim