• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 28 °C

AK Parti sahada!

AK Parti sahada!
Ak Parti Hakkari İl, İlçe, Belde Teşkilatları, önceki dönem kadroları aynı gün bütün il, ilçe, belde ve köylerde sahada çalışmalarını sürdürüyor.

Ak Parti Hakkari İl, İlçe, Belde Teşkilatları, önceki dönem kadroları aynı gün bütün il, ilçe, belde ve köylerde sahada. 

Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Muhammet Esat NUHOĞLU,
AK Parti Hakkari İl Başkanı Av. Zeydin KAYA ve Teşkilatı;
Yüksekova, Şemdinli, Derecik’te İlçe teşkilatlarıyla beraber Seçim Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirdi. Ardından bir çok ziyaretle beraber Gece saatlerinde de Büyükçiftlik Beldesine ziyaret gerçekleştirdi.

23. Dönem Ak Parti Milletvekili Abdülmuttalip ÖZBEK,Milletvekili adayı Mehmet BUDAK , Şemdinli İlçe Başkanı Salih İNAN ve teşkilatı, Şemdinli Beldiye Başkanı Tahir SAKLI ve beraberindeki ekiplerle  Şemdinli merkez ve köylerini kapı kapı dolaşarak vatandaşlarımıza Cumhurbaşkanımızın selamlarını ilettiler.


Bu çalışmalarla beraber;
Merkez İlçe Başkanı Cumhur DEMİR ve teşkilatı, Münevver ERTUŞ ve teşkilatı;
Hakkari Merkezde, AK Parti Genel Merkezin yayınladığı RECEP TAYYİP ERDOĞAN ın  , bugüne kadar yaptığı ve yapacağı çalışmaları içeren Gazete ve Broşürleri,Mahalle Mahalle kapı kapı dolaşıp Sn.Cumhurbaşkanımızın  selamlarını vatandaşlarımıza ilettiler. Vatandaşlara gazeteleri teslim ettiler. 28 Mayıs Seçim çalışmasına devam ettiler.

"Biz kazanınca bu ülkede kimse kaybetmeyecek. 
Biz davamızı; Samimiyet, hakikat ve kardeşlik üzerine kurduk…”

Gençlik Kolları Başkanı Kenan BEYTER ve teşkilatı; Bölge koordinatörü Yunus Emre Müküs’le  beraber Yüksekova Gençlik Kolları toplantısı gerçekleştirdi. 
Akşam saatlerinde ise Eski İl Başkanı Nurettin FIRAT  ile beraber Bay Köyü ve civarını ziyaret etti.

Eski Dönem İl Başkanı Nurettin FIRAT ve yanındaki heyet Yüksekova’da birçok  ziyaretlerde bulundu. 

Milletvekili  adayı Hikmet YAŞAR ve yanındakiler Bağışlı ve bütün civar köylerini mezra mezra dolaşıp desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Esendere’de  Dırbaz BÜYÜKSÜ ve Belde başkanımız Ömer AKARSU çalışmalara devam etti.

Çukurca seçim çalışmalarında ilçe Başkanı Zeki DERİN ve Çukurca Belediye Başkanı Ensar DÜNDAR yaptıkları ziyaretlerde cumhurbaşkanımız selamlarını vatandaşlarımıza ilettiler.

Yüksekova İlçe Başkanı Fatih ARSLAN ve teşkilatı da teşkilatıyla birlikte Seçim Koordinasyon Toplantısına katıldı ve çalışmalarına devam etti.

Durankaya Beldesinde İsmail DEMİRCİ, Davut ALTUN ve Şemsettin ÇOBAN beldede çalmadık kapı sıkmadık el bırakmadı.

Önceki dönem İl Başkanları çeşitli temaslarda bulunarak ziyaretlerini gerçekleştirdiler.

AK Parti İl Başkanı Av. Zeydin KAYA   Yaptığı açıklamalarda:
“Bu hafta bütün teşkilatımız ve dava arkadaşlarımızla birlikte sahadayız. Çalmadık kapı, sıkmadık el ve kazanmadık gönül bırakmamaya çalışacağız. Sahada gördüğümüz kadarıyla vatandaşlarımızın Sn. Cumhurbaşkanımaza büyük bir teveccühü söz konusudur. İktidarımız döneminde bütün vatandaşlarımızın, hizmet siyasetiyle ve sosyal devlet anlayışıyla hep yanında olmuştur. 

İnsanımız irfan sahibidir. Kendisine yapılan iyilikleri asla unutmayacaktır. 

14 Mayısta muhalefet bir yalan rüzgarı estirdi, Algı yaptı, biz geliyoruz, onlar artık bitti dediler. Vatandaşımızın önemli bir kısmı bu yalan rüzgara ve yanlış algıya maruz kaldı. Ancak yalancının mumu yatsıya kadardır.
Yalanları 14 Mayısta ortaya çıktı. 
Cumhur ittifak olarak TBMM nin çoğunluğu bizde elhamdulillah.
Şimdi herkes 28 Mayısta Sn. Cumhurbaşkanımızın büyük bir farkla kazanacağını söylüyor. 
Bununla birlikte biz bir tuzağa da düşmeyeceğiz. Rehavet, kibir, güç zehirlenmesi vb hastalıklar bizim en büyük düşmanımız. 

Biz gece gündüz ayakta olacağız. Vatandaşlarımızın evlerine, işlerine, gönüllerine misaifr olacağız. Halkımız kadirşinastır. Kendisine uzatılan eli boş geri çevirmez. ŞİMDİ ON BEŞ EKİBLE SAHADAYIZ.
Ve 28 Mayıs’ta Zaferi 29 Mayıs İstanbul Fethi Kutlaması ile taçlandıracağız İnşaAllah.”  dedi.

ak-parti-8.jpgak-parti-1-026.jpgak-parti-2-028.jpgak-parti-4-008.jpgak-parti-5-001.jpg

 

Bu haber toplam 911 defa okunmuştur
Etiketler:
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim